“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Μαΐου 2010

Μαλλιά...κουβάρια

Γράφει ο ΚΟΧ.
Έχει λοιπόν ο καιρός γυρίσματα. Γιατί ποιός θα το πίστευε ότι:
οι «ηρακλειδείς» που σήκωσαν στους ώμους τους τον Γιώργο Παπανδρέου και τον ανέβασαν στο προεδρικό θώκο,
οι «αστυνόμοι» της κομματικής νομιμότητας,
οι «εγγυητές» της αριστερής-φιλολαικής-πατριωτικής φυσιογνωμίας του Πασοκ, διαφωνούν, αμφισβητούν, αδειάζουν τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό ?
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=330302&dt=08/05/2010

Κάποιοι είχαν μιλήσει....

Κάποιοι είχαν μιλήσει έγκαιρα.Μας προειδοποίησαν.Η πλειοψηφία των πολιτικών τους ειρωνεύτηκε,τους αποδοκίμασε και ο κομματικός μηχανισμός του κ.Παπανδρέου τους λοιδώρησε.Τα ΜΜΕ τους απομόνωσαν.Και η πλειοψηφία των πολιτών τους αγνόησε. Και ο χειμαζόμενος σήμερα Έλληνας αρνήθηκε κάθε συζήτηση που θα έθιγε την τρυφηλότητα του δανειοτραφούς ευδαιμονισμού του.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artID=4573605
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=159961

Η χυδαιότητα των media.

Εξώδικη δήλωση-πρόσκληση του συζύγου της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου προς όλα τα μέσα ενημέρωσης, να σεβαστούν τη μνήμη της.
http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5g7NufqLC8KG4RuqDpUgG5nvGWztA