“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Οκτωβρίου 2009

Μάχη.

Μάχη Αγγελούδη -Παταβούκα γιά τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.Ο Γερουλάνος δείχνει να προτιμά τον δεύτερο,που είναι καί βάζελος.

ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΗ


Η Έλλη Παππά έφυγε γιά άγνωστους τόπους.Ίσως,κάπου συναντήσει τον αγαπημένο της.Τον Νίκο Μπελογιάννη.Δεν έχω λόγια να πώ.Έχω μόνο συναισθήματα.Θα τα κρατήσω, μαζί με τις όμορφες συζητήσεις,γεμάτες διαφωνίες καί όνειρα.ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΗ.

O Γενικός του Αθλητισμού


Εργώδη προσπάθεια καταβάλλει ο κ.Αγγελούδης,στην προσπάθεια του να επιλεγεί στην θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.Έτσι εξηγείται καί η προσπάθεια να πείσουν τους Βενιζελικούς να ψηφίσουν Παναγιωτακόπουλο στο Εθνικό Συμβούλιο.Άραγε ο κ.Βενιζέλος είναι σε γνώση των κινήσεων του άμεσου συνεργάτη του?