“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Σεπτεμβρίου 2010

Ολοι μαζί

Η πρώτη ενέργεια Καρχιμάκη λέγεται οτι θα είναι η συγκρότηση πανελλαδικής εκλογικής επιτροπής υποστήριξης της υποψηφιότητας του κ. Τατούλη.Εκτιμάται οτι η προσέλευση των στελεχών του Πασοκ θα είναι αθρόα.Πρώτοι δήλωσαν συμμετοχή οι Μάνος και Ανδριανόπουλος.Η πληροφορία οτι επικεφαλής της επιτροπής θα τεθεί η κ. Μπατζελή ελέγχεται ως ανακριβής.

Ψέμμα και κοροϊδία

Η χώρα διαθέτει μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση των 50 περίπου ατόμων.Κοροϊδία και ψέμμα.Όπως πέρισυ τέτοιο καιρό η Ελλάδα εδονείτο απο το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν".
Ο Καρχιμάκης προαλείφεται για Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου.Σχεδόν ορίστηκε.Απο τα μεγάλα λόγια για το ανοικτό δημοκρατικό κόμμα στο κόμμα Κιμ-ιλ-Σουνγκ.Οι μάσκες πέφτουν.Μαζί με τον Δόλλη αποκαλύφθησαν και τα δόλια σχέδια.