“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Φεβρουαρίου 2010

Άντε γειά.

Αύριο θα υπάρξει συνάντηση Μπατζελή και Μπούτα.Το έργο το έχουμε ξαναδεί.Ο Μπούτας ως γνήσιος κομμουνιστής ζητάει σχοινί να κρεμασθεί και η Μπατζελή του προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ευρωπαϊκού παλαμαριού.Ο Μπούτας, μετά την διαδρομή του στην Ευρώπη ξέρει και να υποχωρεί, ξέρει και να κομπορημονεί,ενω μετά την πολύχρονη θητεία του στο ΚΚΕ,γνωρίζει να πίνει ένα τσίπουρο και να του δίνει.Αλλοίμονο στους πραγματικούς αγρότες.

Γαμώ την ατυχία μου.

Έτσι λοιπόν!Ο Παναγιωτακόπουλος,ο Παπουτσής,ο Οικονόμου,η Κισκύρα και τ' άλλα παιδιά θυμήθηκαν ότι υπάρχει κόμμα,παράταξη και κοινωνία όταν ο Γ.Παπανδρέου τους αγνόησε.Έγκλημα καθοσιώσεως να μην λαμβάνεις στα υπ' όψη τον Γιώργο και τους άλλους αριστερούς πρωτοβουλιακούς.Τον Σπαθή ας πούμε.Να συγκληθεί το Πολιτικό Συμβούλιο ο ένας,το Εθνικό Συμβούλιο ο άλλος.Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.Αγρίεψε ο Οικονόμου και καλεί σε απολογία τον Τρισέ και απο την άλλη η Κισκύρα έχει στριμώξει άγρια την Μέρκελ,ενω ο Γιούνγκερ γονυπετής παρακαλεί να τον απαλλάξουν απο τα βασανιστήρια του Παναγιωτακόπουλου.Ευρώπη τρέμε,έρχονται οι ιππότες του Σοσιαλισμού.Ο Παναγιωτακόπουλος ενάντια στις πρόωρες συντάξεις.Ο Παπουτσής ενάντια στους διορισμούς,η Κισκύρα ενάντια στην υπερεργασία και ο Οικονόμου εναντια στους οσφυοκάμπτες και τους τυχοδιώκτες.Ελλάδα τρέμε έρχονται οι "αριστεροί" σου...................γαμώ την ατυχία μου.

ΜΚΟ: το χρώμα του χρήματος.

Της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΙΟΥΤΗ. Ο-επίσης- φίλος του υφυπουργού, καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου, Σπύρος Φλογαΐτης, εξασφάλισε 2.053.000 ευρώ για τη ΜΚΟ του (στην οποία δήλωνε ότι εργαζόταν ο Ευρ. Στυλιανίδης, στο βιογραφικό του), ενώ η ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» χρηματοδοτήθηκε με περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για το ίδιο διάστημα, παρά τις δημόσιες κατηγορίες που είχαν αρχίσει να διατυπώνονται σε βάρος της. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=129838

Γρίφος η απώλεια χρόνου.


Συνέντευξη του Μίμη Ανδρουλάκη για τη διαχείριση της κρίσης στην Ημερησία και τον Γιάννη Αντύπα.Παραμένει και για μένα γρίφος – πολιτικός, γνωσιολογικός, ψυχαναλυτικός και οργανωτικός – η απώλεια χρόνου. Στη διαχείριση κρίσεων υπάρχει πάντα ένα “βέλος χρόνου” μέσα στο οποίο πρέπει να ενεργήσεις για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος. Ο χρόνος εδώ σημαίνει πολύ χρήμα. Δημόσια διακήρυσσα πριν τις εκλογές ότι η κυβέρνησή μας έπρεπε να ενεργεί με τα αντανακλαστικά και την αίσθηση του επείγοντος κυβέρνησης έκτακτης εθνικής ανάγκης σε καιρό πολέμου.http://mimisandroulakis.blogspot.com/2010/02/blog-post.html