“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

2 Ιανουαρίου 2010

ΟΧΙ στις εύκολες λύσεις.

Η ιδέα της συλλογής αποδείξεων για να μπορεί να γίνει χρήση του αφορολόγητου είναι προφανώς πρόταση κάποιου η κάποιων μανδαρίνων του υπουργείου οικονομίας,που με περισσή χυδαιότητα και απροσμέτρητο κυνισμό,επιχειρούν την καθολική αφαίμαξη των χαμηλών εισοδημάτων.Η αποδοχή της συγκεκριμένης ιδέας θα σημαίνει ότι η κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου έχει επιλέξει την ολομέτωπη επίθεση στα λαϊκά στρώματα.Η εκ των υστέρων αναγνώριση δεν θα απαλλάξει τον πρωθυπουργό από τις ευθύνες του,όπως δεν τον έχει απαλλάξει η "ομολογία" λάθους γιά τα τέλη κυκλοφορίας.Ο κ.Παπακωνσταντίνου να αποδεχθεί το σύνολο των αποδείξεων(ΟΤΕ,ΔΕΗ,πετρέλαιο θέρμανσης κ.λ.π.) και να αφήσει κατά μέρος τις κουτοπονηριές.Η πληροφορική προσφέρει σπουδαίες δυνατότητες στο κυνήγι των φοροφυγάδων και ο υπουργός οικονομίας το γνωρίζει από την θητεία του στην Γενική Γραμματεία Πληροφορικών συστημάτων επί κυβερνήσεως του κ.Σημίτη.Κύριοι,εχετε την ευθύνη να αναζητήσετε τις δίκαιες και να απορρίψετε τις εύκολες λύσεις.

Δεν θέλουμε τσιφτιές


Ενα σπίτι στην Ανδρο με σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις ταράζει την ηρεμία δημοφιλούς υπουργού.Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα έχει έτοιμο δισέλιδο στο οποίο παρουσιάζεται το συγκεκριμένο θέμα, παρά το γεγονός ότι η υπουργός έχει στραφεί δικαστικά εναντίον του αρχιτέκτονα στον οποίο καταλογίζει ευθύνες για τις πολεοδομικές παραβάσεις του σπιτιού.
Σε περιπτώσεις όπως αυτή, σημασία έχουν κυρίως οι εντυπώσεις, πράγμα που γνωρίζουν καλά πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή. Η πληροφορία για το δημοσίευμα είναι σε γνώση όχι μόνο της υπουργού αλλά και κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου που αντιλαμβάνονται πλέον ότι το δόγμα “δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου όταν πρόκειται για θέματα ηθικής τάξης” έχει τους κινδύνους του.Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται…

http://www.zoomnews.gr/?p=2638