“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Σεπτεμβρίου 2010

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Aφροδίτη Αλ Σάλεχ
Εδώ και έντεκα ολόκληρους μήνες υφίσταμαι μια συστηματική και επίμονη επίθεση από ορισμένα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ και blogs για ένα και μόνο (φαινομενικό) λόγο: γιατί προ δέκα ετών και οπωσδήποτε στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου κινήσεων ως ηθοποιός έκανα μια φωτογράφηση, αντίστοιχη με φωτογραφήσεις που κάνουν και άλλες γυναίκες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και όχι μόνο από το χώρο του θεάματος.
Επιπλέον ταυτίστηκε, εκ του πονηρού φυσικά, η εργασία μου ως παρουσιάστρια της εκπομπής με την ίδια την παραγωγή της εκπομπής και η αμοιβή μου για την παρουσίαση της εκπομπής (800 ευρώ μικτά) με το κόστος του κάθε επεισοδίου (14.000 ευρώ). Όπως ακριβώς γινόταν επί πολλούς μήνες όταν τα ίδια Μέσα με κατηγορούσανε ότι λαμβάνω 5000 ευρώ ως σύμβουλος του Υπουργού, ενώ ο πραγματικός μου μισθός ήταν 942 ευρώ, κάτι που σαφώς γνωρίζανε καθώς το Υπουργείο ενημέρωνε διαρκώς και εις μάτην. Η λασπολογία και ο λαϊκισμός συνεχίζονταν, όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα.
Περίμενα να υπάρξει μια αντίδραση προστασίας. Περίμενα να ενεργοποιηθούν τα δημόσια αντανακλαστικά. Ματαίως. Συνειδητοποίησα εγκαίρως ότι από αυτό το δημόσιο λιθοβολισμό, καθ’ όλα επικερδή, ήταν όλοι ευχαριστημένοι.
http://papaioannou.wordpress.com/2010/09/15/h-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%af%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%bb-%cf%83%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%87-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5/

Ο απαράδεκτος κ.Φελώνης

Η εκλογική διαδικασία για την εκλογή Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Πασοκ ανέδειξε για μια ακόμα φορά το βρώμικο και σταλινικό πρόσωπο του μηχανισμού στήριξης του κ.Παπανδρέου. Εξαφάνισαν το λευκό ψηφοδέλτιο(ορα προηγουμένη ανάρτηση) και οι εκλογείς δεν υποχρεούντο να υπογράψουν οτι εψήφισαν,ώστε να υπάρχει η ευχέρεια να ρίξουν μαϊμού ψηφοδέλτια στις κάλπες. Μια διαδικασία τραγωδία με τα καλόπαιδα του Καρχιμάκη και του Παναγιωτακόπουλου σε πλήρη δράση. Αστέρι της βραδιάς αναδείχθηκε ο κ. Γρηγόρης Φελώνης. Αεικίνητος και προκλητικά θρασύς φρόντιζε ακάματα και με ιδιαίτερο πάθος να εκτελεσθούν οι αθλιότητες της Ιπποκράτους. Ο κ.Φελώνης θητεύει στο γραφείο του κ. Βενιζέλου του οποίου αποτελεί οργανωτικό στυλοβάτη και η χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά του συζητήθηκε αρνητικά και έγινε αντικείμενο έντονων πολιτικών σχολίων. Άραγε ο κ.Φελώνης ενήργησε με ιδία πρωτοβουλία η με εντολές του κ.Βενιζέλου?
Μήπως ο κ.Φελώνης απλώνει αλλού τον τραχανά του πλέον η μήπως ετοιμάζει τις νέες συμμαχίες του εν όψει της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής ? Σε κάθε περίπτωση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.