“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Φεβρουαρίου 2011

Η κυβέρνηση κρύβεται

Η Τρόϊκα προχωρεί σε ανακοινώσεις για το μέλλον. Είδαν και αποείδαν οι εκπρόσωποι των δανειστών και αποφάσισαν να πάρουν την ευθύνη και της αναγγελίας του κυβερνητικού προγράμματος. Ο κ. Παπανδρέου και οι υπουργοί του κρύβονται διασυρόμενοι. Δεν τολμούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Άβουλοιθεατές,συνειδητά ψευδόμενοι παρακολουθούν τρεμάμενοι τους εκπροσώπους των κηδεμόνων μας να υποδεικνύουν ρηματικά τις κυβερνητικές επιλογές αλλά και τις απαράδεκτες υποδείξεις για την πολιτική συμπεριφορά της ελληνικής κοινωνίας.
Η κυβέρνηση "τσαμπουκαλεύεται" με τους κατοίκους της Κερατέας ,τους αγανακτισμένους οδηγούς των εθνικών οδών και τους μυαλοφυγόδικους αγρότες των Σερρών. Όλα τα άλλα τα έχει αναθέσει στον κ.Τόμσον.
Η χώρα είναι υπό κατοχή και η δική μας ανοχή προσεγγίζει τα όρια της.