“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

23 Οκτωβρίου 2009

Ο νέος Αρχηγός

Πληροφορηθήκαμε ότι γιά την επιλογή τού νέου αρχηγού της Αστυνομίας,ο κ.Χρυσοχοϊδης θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία που ακολούθησε καί γιά την επιλογή των Γενικών Γραμματέωντο Πασοκ.Όσοι Αξιωματικοί θεωρούν ότι διαθέτουν τα προσόντα,μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά,σε διεύθυνση που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.Η μόνη διαφορα είναι ότι δεν προβλέπονται ετεροπροτάσεις.

Ο νέος Γραμματέας....


Το νέο Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου εκλέγει γιά Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος τον Βουλευτή Σωκράτη Ξυνίδη.Το Πασοκ μεθοδικά καί σταδιακά μετατρέπεται σε προσωπικό κόμμα του Γ.Παπανδρέου.

Αν υποψιασθώ Χάρη....

Γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο Γεώργιος Δημήτραινας, Λέκτορας του Πανεπιστημίου Θράκης. Ο κ Δημήτραινας είναι συγγραφέας μαζί με την Σύζυγο του Υπουργού κ.Χάρη Καστανίδη, κ. Ελισάβετ Συμεωνίδου στο σύγγραμα " Ο νέος νόμος 3064/2002 για την εμπορία των ανθρώπων" μαζί με τον Χριστόφορο Κοσμίδη από τις εκδόσεις Σάκκουλα.

ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ


Η χώρα χρειάζεται ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Η Οικονομία χρειάζεται ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ χρειάζονται ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.Αποφάσεις - όχι προφάσεις που επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα σημερινά αδιέξοδα της χώρας.

Οι καπιταλιστές


Οι καπιταλιστές είναι η νέα αριστοκρατία.Χρειαζόμαστε μιά νέα επανάσταση,χωρίς αίμα,γιά να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.Ο Κώστας Γαβράς στά ΝΕΑ

Ο κ.Προβόπουλος


Tα “μαγειρεμένα δημοσιονομικά στοιχεία”,δεν προσβάλλουν το Έλληνα εργαζόμενο,αλλά το ελληνικό κράτος καί τις ελληνικές κυβερνήσεις.Ο κ. Προβόπουλος γνώριζε καί σιωπούσε.Θα παραιτηθεί άραγε? Το Πασοκ,ο Γ.Παπανδρέου καί ο κ.Παπακωνσταντίνου οφείλουν να πιέσουν τον κ.Προβόπουλο να υποβάλλει την παραίτηση του,άλλως υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρηθεί ότι καί αυτοί γνώριζαν καί σιωπούσαν,για να το εκμεταλευθούν μετεκλογικά.

Ο ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΛΕΕΙ?

Προσοχή.Όταν πηγαίνετε σε παρουσιάσεις βιβλίων,να είστε βέβαιοι,ότι στήν ευρύτερη περιοχή της εκδήλωσης,δεν υπάρχει συγκέντρωση,πορεία η κάποια άλλη μαζική εκδήλωση.Υπάρχει κίνδυνος να σας συλλάβει όργανο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΛΕΕΙ;