“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Σεπτεμβρίου 2010

Τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου περιφερειάρχη …

Γράφει ο delinquents
Κάθομαι και σκέφτομαι το εξής: οι εκλογές αυτές θα δημιουργήσουν μικρές κυβερνήσεις. Οι περιφερειακές κυβερνήσεις θα διαθέτουν όλα τα μέσα ώστε να επιτευχθεί ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο. Προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν σε μία περιφέρεια περιλαμβάνουν: την μείωση της ανεργίας, την αύξηση του βιοτικού επιπέδου και την πρόσβαση στην εκπαίδευση.
http://delinquents.wordpress.com/2010/09/04/%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9/

Ο αναγκαίος κ. Ξυνίδης

Κατά την εισαγωγική του ομιλία, ο ασπόνδυλος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης απηύθυνε μήνυμα προς τα στελέχη του κόμματος, εν όψει των υποψηφιοτήτων για τις κάλπες του Νοεμβρίου. «Σε αυτή τη μάχη η δυναμική παρουσία όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι πολύτιμη» είπε και σημείωσε με νόημα: «Όλοι είναι αναγκαίοι, όχι στις θέσεις που ονειρεύτηκαν, αλλά στις θέσεις που το Κίνημα τους έχει ανάγκη».
Κύριε Ξυνίδη το Κίνημα δυστυχώς είναι ένας κλειστός,αυταρχικός μηχανισμός αφοσιωμένος στην υπηρεσία του μεγάλου αρχηγού.Η αφοσίωση στον αρχηγό είναι το μείζον κριτήριο.Όλα τ΄άλλα λέγονται εξ ανάγκης και εκ του πονηρού.
Επί τη ευκαιρία,κύριε Ξυνίδη ,την θέση του Γραμματέα την ονειρευτήκατε η θεωρείτε ότι το Κίνημα είχε την ανάγκη να σας την αναθέσει?

Κουϊζ

Αν σήμερα παγώσουμε τους μισθούς, θα παγώσουμε την αγορά. Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα έσοδα του κράτους. Και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης… Δεσμευόμαστε λοιπόν για στήριξη του εισοδήματος. Με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό».
Ποιός, που και πότε είπε τα παραπάνω?