“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Δεκεμβρίου 2009

Παρέμβαση...

Παρέμβαση στον κ.Παπακωνσταντίνου σχετικά με τον πολιτικό βίο του κ.Κουτούπη,είχαν πραγματοποιήσει σοβαρά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.Ο υπουργός τ' αγνόησε.Ίσως γιατί η πίεση του φίλου του κ.Χατζηεμμανουήλ (ο περιβόητος πρώην πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε.) υπερίσχυσε της κοινής πολιτικής λογικής.Ο κ.Παπακωνσταντίνου όταν συναντούσε τον κ.Κουτούπη,ήξερε με ποιόν μιλούσε.Το μόνο που πράγματι αγνοούσε ήταν τα χυδαιογραφήματα εις βάρος του Πασοκ.Καί ευτυχώς που ενοχλήθηκε από τις χυδαιότητες,γιατί η πολιτική διαδρομή του κ.Κουτούπη ουδόλως τον προβλημάτισε.

Διοικητής ΙΚΑ?


Ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος,διευθυντής των κεντρικών γραφείων του Πασοκ επί της Ιπποκράτους,φέρεται από τους δυσαρεστημένους του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.Δηλώνει δε ότι μοναδική του επιθυμία είναι η θέση του Διοικητή του ΙΚΑ καί ουδέν άλλο.Ας περιμένουμε λίγο,γιατί είναι γνωστό ότι ο κ.Σπυρόπουλος δεν είναι πολύ σταθερός στις απόψεις του.

Κτηματολόγιο Α.Ε.

Ο καθηγητής Κτηματολογίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Απόστολος Αρβανίτης είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κτηματολόγιο Α.Ε..Καθήκοντα αντιπροέδρου και Εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Νομικής Διεύθυνσης αναλαμβάνει ο Λάμπρος Κιτσαράς, μέχρι σήμερα Διευθυντής της Νομικής Διεύθυνσης της εταιρείας και Επίκουρος Καθηγητής της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι: Σαβαλάνος Ιωάννης του Τιγράνη, Πολιτικός Μηχανικός -Πότσιου Χρυσή του Αλεξάνδρου, Λέκτορας ΕΜΠ, Τοπογράφος Μηχανικός -Τζανιδάκης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Δασολόγος, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΓΕΩΤΕΕ- Φλώρου Μαρία του Γεράσιμου, Δικηγόρος Αθηνών-Μπέκος Ιωάννης του Δήμου, Πολιτικός Μηχανικός . Ο κ.Σαβαλάνος είναι προφανώς ο σύζυγος της κ.Αννας Διαμαντοπούλου.

Νέα Περιφερειάρχης

Η κ.Τασία Κανελλοπούλου,σύζυγος του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ κ.Τζανέτου Καραμίχα καί υποψήφια βουλευτής του Πασοκ στην Λακωνία,θα είναι μία από τους νέους Περιφερειάρχες.Η κ.Κανελλοπούλου διετέλεσε Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επί κυβερνήσεως του κ.Σημίτη καί ανήκει ,όπως καί ο σύζυγός της στο στενό περιβάλλον του κ.Παπανδρέου.

Σύνοδος του ΟΗΕ γιά το κλίμα.



Κοπεγχάγη 2009
Η πρωτεύουσα της Δανίας έγινε τους τελευταίους μήνες συνώνυμο για σκληρές διαπραγματεύσεις και μέτρα κατά της κλιματικής αλλαγής. Από τις 7 μέχρι της 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στην Κοπεγχάχη η 15η Σύνοδος του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή. http://www.euranet.eu/gre/Phhakeloi/Shunodos-toy-OEE-gia-to-klhima

Γεν. Γραμματέας Πελοποννήσου


O κ.Φώτης Χατζημιχάλης,τέως βουλευτής Λάρισας του Πασοκ καί τέως υφυπουργός Γεωργίας,θα αναλάβει Γενικός Γραμματέας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.