“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Οκτωβρίου 2009

Πρός Αλέξη Τσίπρα.


Όταν εγκαταλείπεις τα πεδία πολιτικής σκέψης...ανακαλύπτεις λωρίδες γάζας.

Θ.Πάγκαλος


ΑΣΧΕΤΟ:Ποιά είναι η ηλικία του Θεόδωρου Πάγκαλου?

Επιλογή Γενικών Γραμματέων


Πληκτρολογήστε την διεύθυνση www.selecthellas.gr καί θα εμφανισθεί η ιστοσελίδα της εταιρείας Randstad.Μετά διαβάστε.Οχι,όχι γιά τις επιλογές των Γενικών Γραμματέων δεν γράφεται τίποτα.Γιατι άραγε?

Οι νέοι Γενικοί Γραμματείς

Από αύριο Δευτέρα,αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις γιά τις επιλογές των νέων Γενικών Γραμματέων από την Κυβέρνηση του Πασοκ.Μέχρι στιγμής,ούτε το Πασοκ,ούτε το γραφείο του πρωθυπουργού κ.Γ.Παπανδρέου,έχουν σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με την εταιρεία SELECT.Πρόκειται γιά την εταιρεία που έχει αναλάβει την διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων καί η οποία παρά τα όσα λέγονται τηρεί σιγήν ιχθύος.

Ιδεολογικοπολιτικό SEX στην Ν.Δ.

Τις θέσεις του για επανίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και για ανανέωση στο κόμμα, ώστε «να δώσουμε νέα ελπίδα στο λαό», επανέλαβε από tην Αργολίδα, όπου περιόδευσε το Σάββατο, ο Αντ.Σαμαράς.Τις θέσεις της για τη ΝΔ τού αύριο αναπτύσσει μέσω του Βήματος της Κυριακής η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη διαλόγου για ιδέες και πολιτικές. «Να προτάξουμε τη δύναμη του ορθού λόγου, της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του αυτονόητου απέναντι στις προκαταλήψεις, τη δημαγωγία και τα στερεότυπα» τονίζει. Σε θρίλερ αναμένεται να μετατραπεί η αναμέτρηση για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ, ιδιαίτερα αν παραπεμφθεί σε δεύτερο γύρο μεταξύ Μπακογιάννη-Σαμαρά, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO. Η κα Μπακογιάννη φαίνεται να προηγείται, ωστόσο νιώθει την «καυτή ανάσα» του κ. Σαμαρά σε περίπτωση που θα είναι μονομάχοι σε δεύτερο γύρο.