“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Μαΐου 2011

Ο "χαοτικός" κ. Παπανδρέου σε αγαστή συνεργασία με τον "αχαμνό" κ. Παπακωνσταντίνου συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.Δεν σχεδιάζουν, δεν βουλεύονται, δεν υλοποιούν. Ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται, συνειδητοποιεί οτι υφίσταται μια τυχιδιωκτική και ανερμάτιστη πολιτική.
Στις  10 Σεπτεμβρίου του 2010 ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε απο τη συνέντευξη του στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης:«Κάναμε αυτό που κάναμε για να μην μπούμε σε μία λογική χρεοκοπίας». Σήμερα με κυνικότητα και αναλγησία δηλώνει ότι τα νέα και επαχθέστερα μέτρα είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε ,εκ νέου την χρεοκοπία. Χθές  δήλωνε την αντίθεση του σε κάθε αποκρατικοποίηση και λαϊκιστικα σήκωνε γροθιές και μπλουζάκια αντίστασης, σήμερα πουλάει ασμένως. Δεν έχει ταίρι ο άνθρωπος. Ο μόνος που ευθέως τον ανταγωνίζεται είναι ο "αχαμνός" υπουργός των Οικονομικών.

Ωρα να φύγουν

Εντυπωσιακή η προσέλευση νέων κυρίως πολιτών στη πλατεία Συντάγματος. Οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, λεπτό το λεπτό αυξάνονται με εντυπωσιακό τρόπο. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν οτι ο αριθμός των ειρηνικών διαδηλωτών προσεγγίζει τις 10.000 άτομα.
Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν!» είναι το κεντρικό πανό γραμμένο στα ελληνικά αλλά και στην ισπανική γλώσσα.
Τα νεανικά πρόσωπα, που συντριπτικά κυριαρχούν στη συγκέντρωση, δίνουν αέρα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας. Κάτι κινείται .