“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Οκτωβρίου 2009

Νέος Γενικός Γραμματέας


Τον Περιβαλλοντολόγο κ.Λάλα,φαίνεται να επιλέγει η κ.Μπιρμπίλη .Αναμφίβολα, πρόκειται γιά εξαιρετικό επιστήμονα.Το Μαξίμου εμφανίζεται επιφυλακτικό,γιατί δέχεται πιέσεις γιά την αξιοποίηση στην ίδια θέση,γνωστού πανεπιστημιακού-αρθρογράφου.

Ονόματα Γενικών Γραμματέων

Κρατήστε τα ακόλουθα ονόματα:Κώστας Θέος,Τσιφόρος (Γεν.Διευθ.ΠΑΣΕΓΕΣ ),Χριστοδούλου(στέλεχος της Μ.Ε.Α. στις Βρυξέλλες).Ο Κώστας Θέος ήδη έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου.Τον διεκδικεί ο κ.Παπακωνσταντίνου.

Σωκράτης Κάτσικας






Σωκράτης Κάτσικας
Καθηγητής
Πληροφορική

Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Πανεπιστήμιο Πάτρας, 1982.Master of Science, Dept. of Electr. & Comp. Engin., University of Massachusetts at Amherst, ΗΠΑ, 1984.Διδακτορικό Δίπλωμα, Τμήμα Μηχ/κών Η/Υ & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πάτρας, 1987

Ασφάλεια πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτωνΕφαρμογές θεωρίας συστημάτων αυτοπροσαρμοζόμενου ελέγχου και εκτίμησηςΕξελικτικός προγραμματισμός - Γενετικοί αλγόριθμοι

Νέοι Γενικοί Γραμματείς

Αρχίζει από ώρα σε ώρα η σταδιακή ανακοίνωση των νέων Γενικών Γραμματέων.Οι περισσότερες επιλογές έχουν γίνει από τον ίδιο τον Γ.Παπανδρέου.Στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσουν οι επιλογές μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.Κυκλοφορεί ότι γιά την Γενική Γραμματεία επικοινωνιών του υπουργείου Υποδομών, έχει επιλεγεί ο καθηγητής κ. Κάτσικας,ενώ γιά το υπουργείο Υγείας φημολογείται ότι αναλαμβάνει ο Ορθοδοντικός κ.Δημόπουλος.