“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Ιανουαρίου 2010

Νέοι Γενικοί Γραμματείς

Τα ονόματα πέντε ακόμη γενικών γραμματέων και ενός ειδικού γραμματέα ανακοίνωσε η κυβέρνηση:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Βλάχος Γιώργος, Καθηγητής Ναυτιλιακής Οικονομικής και...Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης Μπάκας Ευθύμιος, Οικονομολόγος, στέλεχος επιχειρήσεων.Ειδική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Παιδείας Κοντογιάννης Μιχάλης, Διευθυντής 99ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης Δρέττα Αθηνά, Οδοντίατρος, Αντινομάρχης Αθηνών YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Γενική Γραμματεία Πρόνοιας Κατριβάνος Γεώρ γιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αντινομάρχης Αθηνών.Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας Δημόπουλος Αντώνης, Οδοντίατρος - Διδάκτωρ Παν. Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΙΣΤΑΜΕ

Ο γρίφος της παραίτησης Μιχαλάκου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα κ.Στέφανου Μιχαλάκου οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.Ποιοί είναι άραγε οι προσωπικοί λόγοι?Πως εμπλέκεται ο βουλευτής κ.Νιώτης στην παραίτηση?Γιά ποιό θέμα ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Νίκαιας τον βουλευτή του Πασοκ(παραμονές Χριστουγέννων και κατά την διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης) και αυτός με την σειρά του τον υπουργό κ.Λοβέρδο?Μέγας ο γρίφος και όποιος τον λύσει δικαιούται κέρασμα στο κυλικείο του Νοσοκομείου.

Παραίτηση Γενικού Γραμματέα

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ το βράδυ ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων Στέφανος Μιχαλάκος. Ο κ. Μιχαλάκος υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή. Είχε διοριστεί στη θέση αυτή στις 22 Νοεμβρίου, μέσα από τη διαδικασία της ανοιχτής διακυβέρνησης.Η παραίτηση είχε υποβληθεί στον κ.Λοβέρδο από τις 30 Δεκεμβρίου και χθές το βράδυ έγινε αποδεκτή.