“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Ιανουαρίου 2010

Νέοι Γενικοί Γραμματείς

Τα ονόματα πέντε ακόμη γενικών γραμματέων και ενός ειδικού γραμματέα ανακοίνωσε η κυβέρνηση:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Βλάχος Γιώργος, Καθηγητής Ναυτιλιακής Οικονομικής και...Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης Μπάκας Ευθύμιος, Οικονομολόγος, στέλεχος επιχειρήσεων.Ειδική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Παιδείας Κοντογιάννης Μιχάλης, Διευθυντής 99ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης Δρέττα Αθηνά, Οδοντίατρος, Αντινομάρχης Αθηνών YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Γενική Γραμματεία Πρόνοιας Κατριβάνος Γεώρ γιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αντινομάρχης Αθηνών.Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας Δημόπουλος Αντώνης, Οδοντίατρος - Διδάκτωρ Παν. Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΙΣΤΑΜΕ

14 σχόλια:

July είπε...

Ειναι δυνατόν στο Υπουργείο Παιδειας, επικεφαλής στην Γ.Γ.Δια βίου μάθησης, να τοποθετείται μέλος του κοματικού Συμβουλίου επιμόρφωσης της Β3 Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ. Δείτε στη συνεχεια:

"Συμβούλιο Επιμόρφωσης Β3 Αθήνας

- ΚΟΚΚΙΝΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

- ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

- ΜΟΤΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

- ΜΠΑΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

- ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Συντονιστής

Σύντομα Βιογραφικά Σημειώματα

Μπάκας Ευθύμιος

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master Διοίκησης Επιχειρήσεων (M.B.A.) του Cass Business School του City University στο Λονδίνο. Πτυχιούχος Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είναι Manager επιχειρησιακής ανάπτυξης στον ιδιωτικό τομέα. Διαθέτει εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων. Έχει αναπτύξει πολιτική και κοινωνική δράση (Κάθε Μέρα Πολίτης, Ομάδες Εργασίας ΕΣΥΑΝ, Μέλος Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ).

kalamas είπε...

δηλ στη θέση του Μιχαλάκου πήγε η Δρέττα ?

citizen είπε...

@Καλαμάς.Ναί η Δρέτα παίρνει την θέση του Μιχαλάκου.Προσέξατε ότι έχουμε επέλαση οδοντιάτρων σήμερα?

kalamas είπε...

αντε "και στα δικά μας" δηλ?

kalamas είπε...

Ο July τα έχει ψιλοπάρει με τον ΓΓ της ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ και με το δίκιο του.
Ώρα να του ξαμολήσει εκείνον το γνωστό καλλικάντζαρο

Poletti είπε...

Πολύ νωρίς δεν αρπάχτηκαν η Άννα με το Μιχάλη?
Σε ξένο αχυρώνα δηλαδή γιατί έχει γνώση ο ΓΑΠ (πως λέμε έχουν γνώση οι φύλακες)

citizen είπε...

@Poletti.Παίζουν καί οι δύο το χαρτί του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των ηγετικών τους προσδοκιών.Η σύγκρουση νομίζω ότι είναι αναπόφευκτη και σταδιακά θα οξύνεται.

k είπε...

Ο πονηρός χωροφύλαξ πάει να εκμεταλευτεί τις φοβίες και τις ανασφάλειες των Αθηναίων και να πάρει πόντους στην κούρσα της υποψηφιότητας για το δήμο της Αθήνας.
Φαίνεται όμως πως η Αμαζόνα της Α' Αθηνών δεν κρατιέται με τίποτα.Θέλετε προγνωστικά: Αμαζόνα-Χωροφύλαξ σημειώσατε 1

Green river είπε...

Προτείνω για Δήμαρχο Αθηναίων εκείνον που το 2000 ήταν μόλις 49 ετών!!

citizen είπε...

Ο ΓΑΠ δεν θα επιλέξει ούτε Διαμαντοπούλου ούτε Χρυσοχοϊδη.Θα πάει σε δική του επιλογή,τύπου Κουβέλη(τον οικολόγο του υπουργείου Εξωτερικών)

citizen είπε...

ακόμα,ακόμα σε πρόσωπο ευρείας αποδοχής,κυρίως από την πλευρά του ΣΥΝ.

kourasibas είπε...

@citizen μήπως γιόρταζε και προχθές;

Green river είπε...

Έχει δίκιο ο citizen.Σιγά μη δώσει ο ΓΑΠ πρώτο ρόλο στον χωροφύλακα και την Σεγκολέν.
Ωραίο για τίτλος βιβλίου ή ταινίας: Η Σεγκολέν κι ο χωροφύλακας!

Ανώνυμος είπε...

Ο σωστός τίτλο είναι:Η κοντή Σεγκολέν και ο βιαστής χωωροφύλακας.