“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Ιανουαρίου 2010

Παραίτηση Γενικού Γραμματέα

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ το βράδυ ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων Στέφανος Μιχαλάκος. Ο κ. Μιχαλάκος υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή. Είχε διοριστεί στη θέση αυτή στις 22 Νοεμβρίου, μέσα από τη διαδικασία της ανοιχτής διακυβέρνησης.Η παραίτηση είχε υποβληθεί στον κ.Λοβέρδο από τις 30 Δεκεμβρίου και χθές το βράδυ έγινε αποδεκτή.

12 σχόλια:

kalamas είπε...

Καλά αυτός στο γήπεδο του ασφαλιστικού ούτε τη μπάλλα δεν ακούμπησε.
Πήγε το παλληκάρι να πάρει μέρος σε τέτοιο δύσκολο ποδοσφαιρικό ντερμπι φορώντας...βατραχοπέδιλα

Ανώνυμος είπε...

Να κλειθεί το ρήμα παραπαίω ασυναρτήτως

νικ είπε...

Λέτε να ακολουθήσει και ο υπουργός;

July είπε...

Οι φήμες λένε πως Ο Μιχαλάκος παραιτήθηκε γιατί εδώ συνέβη το αντίθετο απο τη λαϊκή ρήση: Κατόπιν υψηλής παρέμβασης του ρίξανε "κρασί" στο νερό του. Αλήθεια @ citizen κυκλοφορεί πως και αλλοι Γ.Γ. που ανακοινώθηκαν τελικά δεν "εγκαταστάθηκαν".όσο για την πρόταση του/της Ανώνυμου, απλά να πω πως ο υπερσυντέλικος του παραπαίω είναι "έχετε γειά βρυσούλες".

Ανώνυμος είπε...

Οι πρωην μεγαλοεκσυγχροντστές Δ & Χ βγάλανε φαλτσέτες. Τους συνιστω ψυχραιμία ακόμα ο ΓΑΠ είναι αρχηγός. Μπουρλότο ωρέ!

Σαλώμη είπε...

Ο Μιχαλάκος τι έπαθε? Τον πάτησε ο συρμός της αλλαγής?

Σαλώμη είπε...

O Χρυσοχοιδης απάντησε στην Διαμαντοπούλου ότι "οι πολιτικοί απαντουν με έργα και όχι με επιστολές" εννοεί φαντάζομαι τα λόγια. Αυτό μήπως έχει αποδέκτη και τον ΓΑΠ?

Ανώνυμος είπε...

Υπο επιτήρηση η οικονομία. Σς λίγο και η πολιτική ζωή. Φως φανάρι που πάμε. ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ εν όψει. Aς αντιδράσουμε όσο είναι καιρός. Ο νεοφιλελευθερισμός προ των πυλών.

Ανώνυμος είπε...

Πότε επιτέλους θα λειτουργήσει το κράτος; Ο κρατικός μηχανισμός είναι στελεχωμένος ακόμη από τη ΝΔ. Περάσανε τρείς μήνες και σε είκοσι μέρες τέσσερις.

Ανώνυμος είπε...

Μη βιάζεσαι και το Πάσχα φέτος είναι νωρίς. θα κουβαλήσουμε πρώτα το σταυρό του μαρτυρίου τη μεγάλη βδομάδα και μετά θα σκεφτούμε. Όλα λειτουργούν με σχέδιο.

Σαλώμη είπε...

H κυβέρνηση παράγει με καταιγιστικό ρυθμό αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες, αλλά πενιχρές πράξεις. Όσον αφορά την οικονομία αυτό αποδεικύεται καταστροφικό. Οι υπουργοί και υφυπουργοί καθημερινά εξαγγέλουν από τηλεοράσεως την οικ. πολιτική. Αυτό δεν είναι δημόσια διαβούλευση είναι τουρλουμπούκι

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ @citizen κάνε παιγνίδι γίνεται της π...