“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Ιουνίου 2012

...και ο νοών νοείτω

Γράφει ο Μάνος Στεφάνου
Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου και η ανοησία θριαμβεύει των αυτονοήτων. Σαμαράς, Τσίπρας και τα επιτελεία τους, έχουν ξεπεράσει με τον επικοινωνιακό τους πόλεμο τις χειρότερες στιγμές του πάλαι ποτέ εξορκισθέντος δικομματισμού ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ..
Η κρίση της χώρας, η ευρωπαϊκή κρίση δεν αποτελεί για τον νέο δικομματισμό πρόβλημα για λύση, αλλά παίγνιο των κομματικών τους επιδιώξεις.
http://www.neasimfonia.gr/node/575

Μία "συνευθύνης" με ολίγη..

γράφει ο Νοικοκυραίος


Συμφωνώ με την ιδέα του κ. Ευαγγέλου. Να μην υπάρχει αντιπολίτευσις εννοώ, κάτι που μάλλον εννοεί και ο ίδιος. Διότι τι χρείαν έχομεν αντιπολιτεύσεως; Να σχηματισθεί κυβέρνησις «συνευθύνης» όπως ευστόχως επρότεινε , η δε χώρα λόγω των κρισίμων περιστάσεων να έχει μόνο κυβέρνησιν.

http://www.neasimfonia.gr/node/573