“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

28 Μαρτίου 2012

Δεξιές στροφές

Γράφει ο Μάνος Στεφάνου
Προφανώς στα πλαίσια της εισοδηματικής αφαίμαξης των νεοελλήνων και την επιστροφή σε εισοδήματα του 1990, το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει την επαναφορά της πολιτικής ζωής στη Ένωση Κέντρου και το 1960. Η κήρυξη του νέου διμέτωπου πρακτικά σημαίνει επίθεση στην Αριστερά, διότι η επίθεση στην Δεξιά θα περιορισθεί στον προεκλογικό χρόνο. Μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσουν, όπως και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπαινίσσεται και ο κ. Λοβέρδος απερίφραστα προαναγγέλλει.
http://www.neasimfonia.gr/node/170

"Διμέτωπος" κατά της...Αριστεράς / Εάλω η Λογική?

του Γιάννη Κατρή

Διμέτωπη θα είναι η εκλογική τακτική του ΠΑΣΟΚ, όπως ανέλυσε σήμερα στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου ο νέος πρόεδρος του κινήματος, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ.
http://www.neasimfonia.gr/node/161

Εάλω η Λογική?
Γράφει ο Ευτύχης Αναλυτής

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Οι μεγάλοι μονομάχοι ήδη ξιφούλκισαν. Το πολιτικό σύστημα είναι έτοιμο να αναδείξει τις αδυναμίες του και επιλέγει την παράταση της συμβίωσης του με τις ιστορικές και παραδοσιακές του παθογένειες.
http://www.neasimfonia.gr/node/156