“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

28 Οκτωβρίου 2009

OXI



ΟΧΙ, σήμερα δεν θα μιλήσω γιά την πατρίδα.Σήμερα, θέλω να μιλήσω γιά τόπους χωρίς σύνορα.ΟΧΙ,σήμερα δεν θα ανεμίσω την γαλανόλευκη.Σήμερα, θα υψώσω την λευκή σημαία των ονείρων μου.ΟΧΙ, σήμερα δεν θα παρελάσω.Σήμερα,θα σταθώ μόνος,όρθιος,απτόητος σ’όλα εκείνα που πρόδωσα.ΟΧΙ,σήμερα δεν θα βροντοφωνάξω “ζήτω το έθνος”.Σήμερα,θα υποταχθώ σε μύχιους πόθους καί υπόγεια καλέσματα.ΟΧΙ,σήμερα δεν θα υποκριθώ τον ευτυχισμένο πολίτη-καταναλωτή.Σήμερα,θα προκαλέσω την εν ύπνω συνείδηση μου

Γενικών Γραμματέων.. συνέχεια

Ο τακτικός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθήνας στις εργασιακές σχέσεις κ.Δήμος Δασκαλάκης καί ο δικηγόρος κ.Πάνος Αλεξανδρής είναι μεταξύ των εκλεκτών για την θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Απασχόλησης καί Κοινωνικών Ασφαλίσεων.Δυσκολίες επιλογής γιά τον κ.Λοβέρδο.

Ονόματα Γενικών Γραμματέων


Ο κ.Νίκος Κούλης,είναι μία από τις επικρατέστερες επιλογές για την Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων.Ο κ.Κούλης, με εξαιρετικές σπουδές καί επαγγελματική σταδιοδρομία στις Η.Π.Α.,ήταν μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ.