“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

19 Απριλίου 2012

Συμπτώσεις

Του Στέφανου Μανίκα
Η κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαϊου είναι αδιαμφισβήτητη. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη κρίση από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Βρίσκεται ενώπιον μιας σημαντικής καμπής.
Η χώρα οφείλει να αλλάξει την πορεία της, να εγκαταλείψει το μέτωπο ακινησίας και καθήλωσης στο παρασιτικό καθεστώς του καταναλωτικού ευδαιμονισμού. Η χρονιότητα των προβλημάτων δεν αποτελεί άλλοθι για την εγκληματική, εξαετή διακυβέρνηση του κ. Καραμανλή και την εξ ίσου καταστροφική κυβερνητική πολιτική του κ. Παπανδρέου. Παρά ταύτα οι νεόκοπες ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., επιχειρούν με επιμονή να αποσείσουν τις ευθύνες τους και φτιάχνουν πολιτικούς κορσέδες με πλαστά διλλήματα και ανερμάτιστη κινδυνολογία.΄
http://www.neasimfonia.gr/node/298