“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό

Την επιστολή αποκαλύπτει ο και...στα ΕΛΤΑ ανταποκριτής μας revival.
Dear George

We are proud που σώζεις την Ελλάδα και δεν βουλιάζουμε because αλλάζουμε. Όσα είπες πριν τις εκλογές υλοποιούνται κατά γράμμα.
Μην ακούς αυτούς που φωνάζουν. Είναι αγνώμονες. Το μνημόνιο είναι ευτυχία, us the old fat man who called Αντιπρόεδρο, said. Δεν βλέπουμε poverty and unemployment στην Ελλάδα. Ειδικά εμάς με τα λεφτά που έχουμε στην Ελβετία, δεν μας επηρεάζει τίποτα.
Είσαι παλληκάρι! You took troika’s briefs .
Η κυβέρνηση πετάει. Tina is good. Paul is good, σπουδαία η πρωτοβουλία του για mousaka and tzatziki . The man of troika, named Papa-something is good, Droutsas also. But, Dia touto lego is deep PASOK. Loverdos καταντίπ and Venizelos is fat. Ta vouliaxi to kano.
Τώρα που θα πουλήσετε, να μας έχεις υπόψη σου. Θα αγοράσουμε για το καλό της πατρίδας φυσικά, μετά την, how do you say it, εσωτερική υποτίμηση όλα είναι σε καλή τιμή. Fast truck is amazing, our friends of Qatar are ready to buy everything.
We are very υπερήφανοι από τη μεσολάβησή σου στην Egypt. Generally speaking, όλος ο κόσμος talks about you. Πως τα κατάφερες βρέ θηρίο να αναστατώσεις ολόκληρη την Ευρώπη? Barak is happy, Hillary επίσης. Our friends, οι τραπεζίτες στο New York έχουν να το λένε.
Φρόντισε please, να παραμείνει η Ελλάδα υπό επιτήρηση για 10 χρόνια τουλάχιστον. Εντάξει κάποιοι θα χάσουν τις δουλειές τους, κάποιοι θα πεινάσουν, αλλά that ‘s life.
Na plirosoun, na plirosoun!
Δεν διδάσκονται τίποτα από τους Βούλγαρους που τα βγάζουν πέρα με 400 € το μήνα? Τι θέλουν πια από σένα?
We hope να γίνεις General Secretary of UN, για να επιλύσεις τα διεθνή προβλήματα όπως έκανες με τα ελληνοτουρκικά και τα Σκόπια.
Χαιρετισμούς στον Stieglitz, Athempigio and όλη τη παρέα.


See you in Simi symposium and we will danse syrtaki with Segolen and the others socialists.


Your friends










Αναβολή......της αναβολής

Αναποφάσιστοι στο Μαξίμου και στην Ιπποκράτους για τη σύγκλειση του Πολιτικού και του Εθνικού συμβουλίου. Φοβούνται την έκφραση των αντιδράσεων για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν εσχάτως. Βουλευτές έξαλλοι, στελέχη στο κόκκινο και συνδικαλιστές στα κάγκελλα συγκροτούν ένα εκρηκτικό πολιτικό μείγμα. Για τούτο και για μία ακόμα φορά η σύγκλειση των οργάνων μετατίθεται για τις αρχές Μάρτη. Ελπίζουν μέχρι τότε να καταλαγιάσουν τα πνεύματα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Το ανοικτό, δημοκρατικό κόμμα είναι πιά ένα σκελετός, ένα άδειο πουκάμισο.
Όπως  ο κ. Παπανδρέου με άλλο κυβερνητικό πρόγραμμα εξελέγει και άλλο υλοποιεί, έτσι και στο Πασοκ με άλλες εξαγγελίες εξελέγη Πρόεδρος και με άλλα τερτίπια πορεύεται.