“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Σεπτεμβρίου 2010

Η χώρα τι σου φταίει?

Ραγκούσης,Παπακωνσταντίνου και Παμπούκης παίζουν τους κυβερνήτες στην παιδική χαρά του Μαξίμου και εκθέτουν τον κ.Παπανδρέου.Ο κ.Ραγκούσης προτείνει την κ. Μπατζελή(παρά την θέληση της) για Περιφερειάρχη αποβλέποντας στην προώθηση του κολλητού του κ.Στεφάνου σε βουλευτική θέση της Φθιώτιδας.
Ο κ.Παπακωνσταντίνου προωθεί τον κολαούζο του κ.Σαχινίδη είτε για Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών,είτε για υπουργό Γεωργίας.Θέλει δε τον κ. Φλωρίδη σε θέση υφυπουργού Οικονομικών,υπεύθυνο για τα έσοδα.Σε κάθε περίπτωση ο αχαμνός τσάρος τοποθετεί τον κιοτή κ.Σαχινίδη πάνω απο τον κ. Φλωρίδη. Ε ρε Παπουτσής που του χρειάζεται.
Ο κ. Παμπούκης προορίζει τον κ. Μαγκριώτη σε ρόλο Αντι-Ψωμιάδη, ρόλο που αρνείται ο κ. Μαγκριώτης με αποτέλεσμα η χθεσινή συνάντηση του με τον κ. Παπανδρέου να διξαχθεί σε έντονο κλίμα.
Μετά τις αρνήσεις που εισέπραξε ο αυτοκράτωρ Γεώργιος (διορίζω όποιον θέλω,όπου θέλω),τα έχει πάρει με τις επιλογές των κολλητών του και απειλεί θεούς και δαίμονες.Πρόεδρε μου τα πολιτικά μειράκια εσύ τα προώθησες .Τώρα μη διαμαρτύρεσαι.Και κάτι ακόμα Πρόεδρε.Η Χώρα τι σου φταίει?