“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

29 Μαΐου 2011

Γιώργο μαζί σου

Μετά τον κ.Παπαδήμο ,τον κ.Μαρκεζίνη και τις άλλες επιφανείς προσωπικότητες που ο κ. Παπανδρέου βολιδόσκόπησε για τον σχηματισμό της νέας μετά ΓΠ ( Γιώργο Παπακωνσταντίνου, κουτά) κυβέρνησης, αδιασταύρωτες πληροφορίες ισχυρίζονται ότι η "θεά" κ.Γκερέκου επανέρχεται στο υπουργείο πολιτισμού. Γιώργο, μαζί σου...

Ο Γιώργος είναι πονηρός

Γράφει ο Fabian.
Η χώρα οδεύει στη καταστροφή, η κυβερνητική πολιτική αποτυγχάνει σε όλους τους στόχους της και ο ΓΑΠ εισέρχεται στην αρχή του τέλους της πολιτικής του κυριαρχίας. Ο ελληνικός λαός είναι ένας υποταγμένος και ψοφοδεής λαός. Θυμώνει και αγανακτεί απο τον καναπέ του. Μέχρι εκεί.
 Ο Παπανδρέου όλα αυτά τα γνωρίζει και με τη βοήθεια των επικοινωνιακών συμβούλων του, (όρα Lazar ), οργάνωσε το σχέδιο μετάθεσης του προβληματισμού των Ελλήνων απο την πλήρη αποτυχία του συνόλου της πολιτικής του, στην συζήτηση περί συναίνεσης, τη πολιτική στάση του Σαμαρά  και το πλαγιοκόπημα της Αριστεράς. Η συγκεκριμένη επικοινωνιακή  πολιτική  περιλαμβάνει και την συζήτηση γιά τη συμμετοχή εξωπολιτικών προσωπικοτήτων στον αναμενόμενο δραστικό κυβερνητικό ανασχηματισμό. Με τη σέσουλα πέφτουν τα ονόματα στην πιάτσα. Να έχουμε να λέμε, να έχουμε να κουβεντιάζουμε και να λησμονούμε την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας και τις τεράστιες ευθύνες του ΓΑΠ.
Φίλοι μου, η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και το βασικό πολιτικό της πρόβλημα είναι η ανικανότητα του πρωθυπουργού της. Η χώρα πρωτίστως έχει ανάγκη πρωθυπουργού. Οι προσωπικότητες, οι τεχνοκράτες και οι πάσης φύσεως illumanti έπονται.