“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

28 Απριλίου 2012

Η σημαντική και επίκαιρη παρέμβαση για την Ελλάδα και την Ευρώπη

του Μηνά Κ. Σταυρακάκη
Το ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου δεν υπερασπίστηκε την ίδια την ιστορία του. Ουσιαστικά σιώπησε όταν συντελέστηκε από τη Ν.Δ. η δημοσιονομική απογραφή, αυτή η πράξη εθνικού αυτοχειριασμού.
Δεν το έκανε διότι θα έπρεπε να υπερασπιστεί την ευρωπαϊκή θέση της χώρας και εξ αυτού ταυτόχρονα την πολιτική θητεία του κ. Σημίτη και τα επιτεύγματά του.
http://www.neasimfonia.gr/node/354

Σύγχυση

Γράφει ο Τάσος Κιάτος
Τα επιτελεία της Ιπποκράτους βρίσκονται σε πλήρη σύγχιση. Τα νούμερα των δημοσκοπήσεων κινούνται στα ιστορικά χαμηλά. Τζάμπα τα παρακάλια στον Παναγιωτακόπουλο, πάει περίπατο και ο διμέτωπος αγώνας. Και η Φώφη δεν είναι σε φόρμα
http://www.neasimfonia.gr/node/352