“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

31 Μαΐου 2011

Βαράτε βιολιτζήδες...

Γράφει ο Βιολιστής.
Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η αξιολόγηση της τρόικας για την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου, ύψους 12 δισ। ευρώ, καθώς ήδη έκλεισε το πακέτο των αποκρατικοποιήσεων και των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος 2012-2015. Όλες οι πληροφορίες από Αθήνα και Βρυξέλλες συγκλίνουν σε ομαλή ολοκλήρωση της αξιολόγησης για την 5η δόση.
Με την επίσημη ανακοίνωση για την παροχή της 5ης δανειακής δόσης στην Ελλάδα, κλείνει ένας ακόμα κύκλος πολιτικής τρομοκρατίας των Ελλήνων. Πρωταγωνιστής ο "συναινετικός , υπο τας διαταγάς μου" κ. Παπανδρέου. Πρώτο βιολί στην ορχήστρα "τρόμου και σύγχισης" ο "αχαμνός" κ. Παπακωνσταντίνου, συνεπικουρούμενος απο την κ. Δαμανάκη, τον κ. Δασκαλόπουλο. Συμμετοχή της κακιάς ώρας επιδίωξε ο κ. "που είναι το διδακτορικό" Δρούτσας.
Οι πολίτες ματαίως ψάχνουν τον κ. Βενιζέλο και ουδόλως αναζητούν τον "call me Napoleon please" κ. Καστανίδη. Και εμείς? Άλλοι στον καναπέ, άλλοι στις πλατείες με τους αγανακτισμένους και οι πολλοί στη δυστυχία τους.