“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Οκτωβρίου 2010

Αναβρασμός και ανησυχία στο Πασοκ.

Όλοι εναντίον όλων στην Ιπποκράτους. Ο κ.Καρχιμάκης τα έχει με τους βουλευτές και τα μεγαλοστελέχη της Α και Β εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας,που δεν δίνουν τη μάχη της περιφέρειας.Οι βουλευτές δείχνουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και η πλειοψηφία των υπουργών το Μαξίμου για τις επιλογές των υποψηφίων για τις περιφερειακές εκλογές. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του υπολοίπου Αττικής μουρμουρίζουν ότι ο κ. Πάγκαλος μόνον για την υποψηφιότητα της συζύγου του ενδιαφέρεται,ενώ ο κ. Σγουρός δεν χάνει την ευκαιρία να λέει οτι στην εκλογική αναμέτρηση το Πασοκ είναι "ωσεί παρόν". Όλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον "ολίγιστο" κ. Σαμαρά και αδημονούν για τα επόμενα λάθη του, που θα ευνοήσουν τους εκλεκτούς της κυβερνητικής παράταξης. Μέσα στο γενικό χαμό και τα συντροφικά αλληλοκαρφώματα,ο κ.Τσούρας "δείχνει" τον κ. Αθανασάκη και την κ. Βάρτζελη ως υπαιτίους για το εκλογικό μπάχαλο του Πασοκ.
Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου εκνευρισμένος και ιδιαίτερα ανήσυχος για το ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών και μετά την παρότρυνση του κ. Ρέππα,αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην εκλογική αναμέτρηση,τονίζοντας πρός κάθε κατεύθυνση,οτι στις 15 Νοέμβρη θα αποδώσει ευθύνες.Λέγεται μάλιστα οτι ο πρωθυπουργός δείχνει αρκετά ενοχλημένος απο την στάση των κορυφαίων υπουργών του και ιδιαίτερα για την ήσσονα προσπάθεια του κ. Παπουτσή, στο Δήμο της Αθήνας. Αλλά για την πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός δεν κόφτεται μιας και οι πολιτικοί δίαυλοι,μέσω Γριβέα, με τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη είναι υπαρκτοί. Για όλα τα άλλα όμως απειλεί θεούς και δαίμονες.

Κατάρ

http://images.tanea.gr/assetservice/Image.ashx?c=16241567&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=600&h=