“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Φεβρουαρίου 2011

Αναβολή......της αναβολής

Αναποφάσιστοι στο Μαξίμου και στην Ιπποκράτους για τη σύγκλειση του Πολιτικού και του Εθνικού συμβουλίου. Φοβούνται την έκφραση των αντιδράσεων για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν εσχάτως. Βουλευτές έξαλλοι, στελέχη στο κόκκινο και συνδικαλιστές στα κάγκελλα συγκροτούν ένα εκρηκτικό πολιτικό μείγμα. Για τούτο και για μία ακόμα φορά η σύγκλειση των οργάνων μετατίθεται για τις αρχές Μάρτη. Ελπίζουν μέχρι τότε να καταλαγιάσουν τα πνεύματα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Το ανοικτό, δημοκρατικό κόμμα είναι πιά ένα σκελετός, ένα άδειο πουκάμισο.
Όπως  ο κ. Παπανδρέου με άλλο κυβερνητικό πρόγραμμα εξελέγει και άλλο υλοποιεί, έτσι και στο Πασοκ με άλλες εξαγγελίες εξελέγη Πρόεδρος και με άλλα τερτίπια πορεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: