“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Φεβρουαρίου 2011

Πανικός..Ψέμματα...Κάλπες..

Πανικόβλητα τα κυβερνητικά επιτελεία σπεύδουν...χαράματα και υπο το βάρος  καθολικής κατακραυγής...να καταγγείλουν τους εκπροσώπους της τρόϊκα. Στο Μαξίμου τρέχουν να διασώσουν το κύρος του κ. Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός αναλίσκεται σε τηλέφωνα διαμαρτυρίας στις ηγεσίες των δανειστών μας, οι οποίες δείχνουν μεν την κατανόηση τους, παρέχουν δε ταυτόχρονα πλήρη υποστήριξη στα στελέχη τους.Ο κ. Παπακωνσταντίνου άφαντος. Κρυπτόμενος διακινεί non paper για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Ψεύδεται ο αχαμνός υπουργός Οικονομικών. Γνώριζε τις ανακοινώσεις των εκπροσώπων της τρόϊκα. Επεδίωξε την ανακοίνωση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων απο την τρόϊκα γιατί δεν είχε το ανάστημα να το κάνει μόνος του μιας και ο πρωθυπουργός τα δυσάρεστα τ΄αποφεύγει. Απέκρυψε απο τους άλλους υπουργούς τις προθέσεις του και τις επιλογές του. Απέναντι στην τρόϊκα νοιώθει υπόλογος. Το σενάριο των πρόωρων εκλογών επανακάπτει. Έτσι κι αλλοιώς η πολιτική νομιμοποίηση της κυβέρνησης τίθεται εν αμφιβόλω.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε...θα καταφέρουμε να κλείσουμε 2τια???

έτσι κι΄αλλιώς αυτό το ΠΡΑΜΑ δεν ήταν Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Αυτά τα χρόνια όλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ θα θέλουν να τα ξεχάσουν...

Αλλά εμείς θα τους υπενθυμίζουμε τις ευθύνες τους που φέραν αυτή την παρεούλα στην εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

ναι, να φύγουν.οκ!μετά τι.ανασύνταξη,ζυμώσεις κλπ,όταν μιά δήθεν πατριωτική δεξιά επιπέσει επι των κεφαλών μας?κάποιο άλλο σενάριο?

citizen είπε...

@ άμα είχαμε έτοιμο εναλλακτικό σενάριο θα το γράφαμε.Μπορούμε όμως να προκαλέσουμε πολιτικές διεργασίες με σκοπό τη μείωση της βλάβης και την αναζήτηση βέλτιστης λύσης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ = Πωλειται Αγροτεμαχιο Σοσιαλιστικό Οικοδομήσιμο για Κατοικία

Δίδεται λόγω ανάγκης, τιμή ευκαιρίας. Γίνονται και ευκολίες πληρώμης. Πλήρης φακελος, πολεοδομία, δασαρχείο κλπ.

Πληροφορίες Εντός
Γιώργος Π

citizen είπε...

@Ανώνυμος 8.49μμ. Καλό.