“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο απαράδεκτος κ.Φελώνης

Η εκλογική διαδικασία για την εκλογή Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Πασοκ ανέδειξε για μια ακόμα φορά το βρώμικο και σταλινικό πρόσωπο του μηχανισμού στήριξης του κ.Παπανδρέου. Εξαφάνισαν το λευκό ψηφοδέλτιο(ορα προηγουμένη ανάρτηση) και οι εκλογείς δεν υποχρεούντο να υπογράψουν οτι εψήφισαν,ώστε να υπάρχει η ευχέρεια να ρίξουν μαϊμού ψηφοδέλτια στις κάλπες. Μια διαδικασία τραγωδία με τα καλόπαιδα του Καρχιμάκη και του Παναγιωτακόπουλου σε πλήρη δράση. Αστέρι της βραδιάς αναδείχθηκε ο κ. Γρηγόρης Φελώνης. Αεικίνητος και προκλητικά θρασύς φρόντιζε ακάματα και με ιδιαίτερο πάθος να εκτελεσθούν οι αθλιότητες της Ιπποκράτους. Ο κ.Φελώνης θητεύει στο γραφείο του κ. Βενιζέλου του οποίου αποτελεί οργανωτικό στυλοβάτη και η χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά του συζητήθηκε αρνητικά και έγινε αντικείμενο έντονων πολιτικών σχολίων. Άραγε ο κ.Φελώνης ενήργησε με ιδία πρωτοβουλία η με εντολές του κ.Βενιζέλου?
Μήπως ο κ.Φελώνης απλώνει αλλού τον τραχανά του πλέον η μήπως ετοιμάζει τις νέες συμμαχίες του εν όψει της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής ? Σε κάθε περίπτωση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι, ότι υπάρχουν πολλοί χατζιαβάτηδες στο χώρο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακόμα πόλος "Βενιζέλου";
Παρατηρήσατε καμιά διαφοροποίησή του ή έστω έναν υπαινιγμό για όσα συμβαίνουν; (ακόμα και Μιλτ.Παπαϊωάννου εξέφρασε αντιρήσεις !!!)
Συνομιλεί ο Ε.Βενιζέλος με τα στελέχη που τον στήριξαν;
Δημιούργησε ένα δίκτυο ανταλλαγής απόψεων, αλληλεγγύης και στήριξής τους ή τους άφησε στο έλεος του ρεβανσιστικού μηχανισμού του ΓΑΠ ;
Οι ερωτήσεις έχουν ρητορικό χαρακτήρα και η απάντηση είναι δυστυχώς «όχι σε όλα».
Έτσι κάποια στελέχη με επαγγελματική αντίληψη για την πολιτική και αξιοπρέπεια «προς διαπραγμάτευση», γίνονται δεκανίκια του «συστήματος» και προβαίνουν σε παρόμοιες απρέπειες για να αποδείξουν ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως.
Ο Μελαγχολικός