“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Σεπτεμβρίου 2010

Επι.....κάλπης:Θέλεις και το λευκό?

Άρχισε η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Πασοκ. Το νέο πνεύμα και αντίληψη που θα φέρει ο φρέσκος γραμματέας κ. Καρχιμάκης αποτυπώθηκε στην εκλογική διαδικασία πριν προλάβει να εκλεγεί και να αναλάβει τα καθήκοντα του.Στις κάλπες παρίστανται για την ορθή εκτέλεση της διαδικασίας, ένα μέλος του Ε.Σ. και ένα μέλος του Οργανωτικού Τομέα, το οποίο και διανέμει τα ψηφοδέλτια στους εκλογείς.Εντύπωση προκαλεί οτι τα παριστάμενα μέλη του Οργανωτικού είναι όλα προσκείμενα στον κ. Καρχιμάκη. Δίδουν δε μόνο το ψηφοδέλτιο με το όνομα του υποψηφίου και "ξεχνούν" το λευκό. Όποιος κοντοστέκεται, τον ρωτούν: θέλεις και το λευκό?
Ομολογώ οτι πρόκειται για έξυπνη πολιτική αποτροπής εμφάνισης λευκών ψηφοδελτίων,δηλωτικό επίσης οτι το αίμα νερό δεν γίνεται.Ο παλιός "μιμικος" και κολλητός του κ. Παναγιωτακόπουλου γνωρίζει καλά την τέχνη της ίντριγκας.Θα τον απολαύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: