“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

2 Ιανουαρίου 2010

Δεν θέλουμε τσιφτιές


Ενα σπίτι στην Ανδρο με σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις ταράζει την ηρεμία δημοφιλούς υπουργού.Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα έχει έτοιμο δισέλιδο στο οποίο παρουσιάζεται το συγκεκριμένο θέμα, παρά το γεγονός ότι η υπουργός έχει στραφεί δικαστικά εναντίον του αρχιτέκτονα στον οποίο καταλογίζει ευθύνες για τις πολεοδομικές παραβάσεις του σπιτιού.
Σε περιπτώσεις όπως αυτή, σημασία έχουν κυρίως οι εντυπώσεις, πράγμα που γνωρίζουν καλά πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή. Η πληροφορία για το δημοσίευμα είναι σε γνώση όχι μόνο της υπουργού αλλά και κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου που αντιλαμβάνονται πλέον ότι το δόγμα “δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου όταν πρόκειται για θέματα ηθικής τάξης” έχει τους κινδύνους του.Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται…

http://www.zoomnews.gr/?p=2638

14 σχόλια:

νικ είπε...

Μάλιστα... Δηλαδή οι επόμενες 100 μέρες θα επικεντρωθούν στη διαχείριση επικοινωνιακών προβλημάτων;

citizen είπε...

Οτι χρειάζεται γιά να καταρεύσουμε.

ρεπορτερ είπε...

Αρχιτέκτονας που κάνει παραβάσεις δίχως την έγκριση του ιδιωκτήτη? προτότυπο !

Κοραλία είπε...

Άλλες δύο κυριακάτικες εφημ. ασχολούνται με κυβερνητικά στελέχη και "σκάνδαλα".
Για τον υφ. υποδομών (ρουσφέτια) και τον ειδ. γραμ εργασίας (είσπραξη δύο μισθών).
Η στρατηγική του Καραμανλή να κερδίσει με σύνθημα την διαφθορά αποτέλεσε μπουμεραγκ, δεν αποκλείεται να αποδειχθεί το ίδιο και για τον Γεώργιο Β΄.

kalamas είπε...

ΥΠΕΡΠΑΣΟΚοι ψυχραιμία, αλλιώς βλέπω η περίοδος ανοχής προς την κυβέρνηση να κατεδαφίζεται πιο σύντομα κι απ'την κυβέρνηση.
Αντε και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(αν και το βλέπω κάπως δύσκολο,αφού μπροστά μας εχουμε τα προβλήματα και πίσω τον γνωστό στους polleti και ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ καλικάντζαρο του July)

Poletti είπε...

Καλή Χρονιά σε Υπερπασόκους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Όσο για τον καλικάντζαρο του July, δεν κινδυνεύουμε.
Άλλους θα κυνηγάει..

By the way, ωραίο το κρασάτο που σέρβιραν στον Λοβέρδο..

July είπε...

βρε σεις αυτοί έχουν πλάκα.ο μεν ΓΑΠ απλώς προεδρεύει και σχολιάζει και οι Υπουργοί απλώς παρακολουθουν να τους χτίζουν αυθαίρετα και μηνύουν τους αρχιτέκτονες!!! Αυτό μου θυμίζει τη σχέση των καταχραστών με τους πληρωμένους διαρήκτες που αναλαμβάνουν να τους κουκουλώσουν την κατάχρηση.

Poletti είπε...

July τι συγχρονισμός ήταν αυτός?
Αν είχε τέτοια ακρίβεια η κυβέρνηση θα πέταγε!

July είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί εκείνος ο αντικαταστάτης του Ρόβλια είκοσι μέρες τώτα δεν έχει ορκισθεί; Τι ΓΑΠίτικα κόλπα είναι αυτά;

babis o flou είπε...

Δεν ευκαιρούσε ο ΓΑΠ, έλυνε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι το κρασάτο που σέρβιραν στο Λοβέρδο?Μολις ξεμπλεξα από τη πρ΄σινη τσόχα και δεν ξέρω τίποτα.

Panarkadikos είπε...

Ο παίζων χάνει, ο πίνων μεθά και ο παραμένων καλά κρασιά..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι αφορά το δημοσίευμα; Δεν μας είπες! Ποιός υπουργός είναι;

citizen είπε...

Ποιά, θέλεις να πείς.