“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

8 Φεβρουαρίου 2010

Άντε γειά.

Αύριο θα υπάρξει συνάντηση Μπατζελή και Μπούτα.Το έργο το έχουμε ξαναδεί.Ο Μπούτας ως γνήσιος κομμουνιστής ζητάει σχοινί να κρεμασθεί και η Μπατζελή του προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ευρωπαϊκού παλαμαριού.Ο Μπούτας, μετά την διαδρομή του στην Ευρώπη ξέρει και να υποχωρεί, ξέρει και να κομπορημονεί,ενω μετά την πολύχρονη θητεία του στο ΚΚΕ,γνωρίζει να πίνει ένα τσίπουρο και να του δίνει.Αλλοίμονο στους πραγματικούς αγρότες.

1 σχόλιο:

Xanthos είπε...

Βεβαίως αλοίμονο. Να δούμε και το '13 τι θα λένε και για ποιούς λόγους θα κλείνουν τα σύνορα. Αν και ο Μπούτας δεν έχει πρόβλημα. Έχει κόμα.