“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Σεπτεμβρίου 2010

Ολοι μαζί

Η πρώτη ενέργεια Καρχιμάκη λέγεται οτι θα είναι η συγκρότηση πανελλαδικής εκλογικής επιτροπής υποστήριξης της υποψηφιότητας του κ. Τατούλη.Εκτιμάται οτι η προσέλευση των στελεχών του Πασοκ θα είναι αθρόα.Πρώτοι δήλωσαν συμμετοχή οι Μάνος και Ανδριανόπουλος.Η πληροφορία οτι επικεφαλής της επιτροπής θα τεθεί η κ. Μπατζελή ελέγχεται ως ανακριβής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ολοι με τον Τατούλη για την αλλαγή!
Συνεπής μετά το επιτυχημένο πείραμα με Μάνο και Ανδριανόπουλο το 2004!

παλιάτσος είπε...

Αν τολμούσε ας μη έβαζε τον Καρχιμάκη
Ο Παναγιωτακόπουλος τον περίμενε στη στροφή,ενώ τώρα όλα μέλι-γάλα.

Τώτα ο ΓΑΠ μπορεί να οικοδομήσει το κόμμα πού πάντα ονειρευόταν,υπό τη φωτισμένη καθοδήγηση του μπατζανάκη του Παπουτσή και κολλητού του Παναγιωτακόπουλου. Η "αποΣΗΜΙΤΟΠΟΙΗΣΗ" έπρεπε να ολοκληρωθεί και στο κόμμα,αφού στην κυβέρνηση παρά την επάνοδο τόσων και τόσων πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων,εν τούτοις δεν χώρεσε ούτε ένας εξ εκείνων που εξακολουθούν να καλημερίζουν τον Σημίτη.
Στελέχη όπως ο Νασιώκας η ο Γρηγοράκος που χρόνια ασχολούνται με τα προβλήματα του χώρου της Υγείας δεν βρήκαν θέση στο σχήμα του ΓΑΠ. Αντί αυτών ο (γουλιμής) Αιδόνης

Ανώνυμος είπε...

Ton Tatouli den ton epevale o Reppas o opoios den epithymouse tin anadeixi enos pasokou politikou me isxyri dimokratiki nomimopoiisi (poly megalyteri apo aftin tou Reppa) stin Peloponniso tin opoia exei kanei tsifliki tou?