“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

29 Οκτωβρίου 2010

Το Πασοκ είναι κοσμικό κόμμα?

Μετά απο πρόταση των βουλευτών του Πασοκ Α Θεσσαλονίκης,σε όλα τα κομματικά γραφεία του νομού και πάνω απο τον γνωστό ήλιο του Πασοκ αναρτάται με ευμεγέθη κόκκινα γράμματα η ακόλουθη φράση απο το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο.
«μακριοι ο ερηνοποιο, τι ατο υο Θεο κληθσονται» (Ματθ. 5,9)
Ορισμένοι παραδόπιστοι το εξέλαβαν ως ένα νέο εκβιασμό του κ. Παπανδρέου, ενώ ελάχιστοι το θεώρησαν μυστικό μήνυμα έναρξης ανενδότου κατά του μνημονίου αγώνα.Οι μόνοι που, αιδημόνως σιωπούν,είναι τα πνευματικά τέκνα του μητροπολίτη Άνθιμου,που τυγχάνει αυτή τη περίοδο να είναι και βουλευτές του κοσμικού κόμματος ΠΑΣΟΚ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: