“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Φεβρουαρίου 2012

Αποκαλύψεις

Τα "πράσινα ποντικάκια" είναι η μόνη διασκέδαση μας στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα και η πλειοψηφία των πολιτών της. Με περισσή υποκρισία και απύθμενο θράσος επιχειρούν να αντιστρέψουν την πολιτική πραγματικότητα. Παριστάνουν τους αδαείς, εμφανίζονται έκπληκτοι και ανακαλύπτουν με δύο χρόνια καθυστέρηση, τα όσα ο ελληνικός λαός υφίσταται.
Δεν έχουν άδικο όσοι ισχυρίζονται ότι το Πασοκ διαθέτει (διέθετε) την χειρότερη κοινοβουλευτική ομάδα όλων των εποχών. Κυρίως γιατί την αποτελούσαν άνευροι οσφυοκάμπτες και ανούσιοι τσανακογλύφτες. Χαρακτηριστική περίπτωση η κ. Τεκτονίδου Κυριακή. Διαβάστε το πολιτικό παραλήρημα (εδώ), την απέλπιδα προσπάθεια της να παραστήσει την εξαπατηθείσα, τον άμετρο βερμπαλισμό της.
Τελικά οι κρίσιμες ψηφοφορίες έχουν τα θετικά τους. Μας αποκαλύπτουν τους "λάθρα βιώσαντες", όλους όσοι ως Ηρακλείς του στέμματος σκότωσαν μια χώρα, ένα λαό, μια παράταξη, ένα ιστορικό κίνημα.

11 σχόλια:

σκώληξ ο χαμερπής είπε...

η ακόμη πιο πικρη πραγματικότητα αγαπητέ είναι πως το Πασόκ ήταν πάντοτε έτσι σε επίπεδο στελεχών , τουλάχιστον από τα τελευταία χρόνια του Ανδρέα και δώθε ... Αργά , πολύ αργά ξυπνήσατε ...

σκώληξ ο χαμερπής είπε...

...αν βέβαια η "ιερή" αγανάκτησή σας για την χαμένη τιμή του κινήματος είναι αυθεντική και οχι προφάσεις εν αμαρτίαις ...δηλαδή ,για τους δικούς σας μάλλον ευνόητους αρκετά λόγους , μια ακόμη παραλλαγή του τροπαρίου της κας Κασσιανής ... σόρρυ της κας Κυριακής ήθελα να πω ...

Σίμος είπε...

Πληγωμένο σκουληκάκι ψάχνει μόνο να βρει λίγο πετρέλαιο να ζεσταθεί. Ο θείος Τσάβες δεν του δίνει, ο κυρ Αλαβάνος δεν τον υπολογίζει και ο ακαμάτης Τσίπρας ράβει κουκούλες απο την ντροπή του που καθυστέρησαν τα φορτία απο τη Βενεζουέλα.Ελα μικρό σκουληκάκι, βγάλε τη κουκούλα σου,μη φοβάσαι τους ανθρώπους, βγές στο φως να δεις την ομορφιά της ζωής να απολαυσεις την πολυχρωμία της φύσης. Μαύρισε η ψυχή σου και το γκρίζο σε σκοτώνει. Δεν βαρέθηκες να σέρνεσαι?

σκώληξ ο χαμερπής είπε...

ποιητικός τα μάλα ο Σίμος ο ..υπαρξιστής !! και βαθύτατα λυρικός !! με συγκίνησες ατιμούλικο , σχεδόν δάκρυσα !!

όμως , ακόμη και με εμπνευσμένες ατάκες δεν ξορκίζεις τη σκληρή πραγματικότητα φίλε μου ... σύντομα θα μιλήσει ο λαός και έπονται τα λαικά δικαστήρια επί εσχάτη προδοσία...

Ίλιτς είπε...

Κάποιο σκουλίκι προαναγγέλλει σφαγές. Τα σταλινάκια θέλουν να μας κάνουν Σοβιετική ενωση η κινεζάκια των 3 δολλαρίων. ¨ξω φασίστες.

σκώληξ ο χαμερπής είπε...

τρικυμία εν κρανίω , τα μάλα κατανοητή , (φευ !) σε διακρίνει φίλτατε .. εξ' ου και οι χονδροειδέστατες ανακρίβειες (μολονότι αντάξιες ενός πασοκογενούς κενού κρανίου!!) διορθώνω λοιπόν για λόγους ακριβείας:

α. τα κινέζικα ημερομίσθια των 3 δολλαρίων μάντεψε ποιοι τα προωθούν ρε κουτό , όχι βέβαια ο Τσίπρας ή η Παπαρήγα ..

β. οι προαναγγελθείσες σταλινικές σφαγές , δεν (θα) είναι παρά έκφραση λαικής δικαιοσύνης , συντεταγμένης και θεσμικά κατοχυρωμένης μέσω πραγματικής δίκης , κι όχι από τις πέτσινες τις σοσιαληστρικές που ξέρετε μέχρι τώρα ... όσοι αποδεδειγμένα κριθούν ένοχοι θα υποστούν τα περαιτέρω βάσει κείμενης νομοθεσίας , μολονότι αν μπορούσα να επηρεάσω κάπως τα πράγματα θα πρότεινα την επαναφορά της θανατικής ποινής για συγκεκριμένες , καραμπινάτες περιπτώσεις προδοσίας ...

εσείς , όλα τα μικρά πράσινα ποντικάκια , απλώς θα βυθιστείτε στην αιώνια ανυποληψία και καταφρόνια , μικρό μου ... αν βέβαια έχεις κάτι παραπάνω από θέση λοστρόμου στην πασοκική γαλέρα , και αποδεδειγμένα μασουλούσες πολύ παραπάνω τυράκι , κλέβοντας τις μερίδες των ναυτών , ίσως κατ' εξαίρεση σε πετάξουμε και σένα στα ψάρια ... αυτά ... φιλάκια !!και μη μου συγχίζεσαι , είναι δύσκολες οι ώρες κι απαιτούν ψυχραιμία ...

σκώληξ ο χαμερπής είπε...

και κάτι ακόμη ... άλλαξε nickname , το Ιλιτς σου πέφτει πολύ βαρύ για το μπόι σου ... και συ πολύ λίγος για αυτό... τι θα' λεγες για το ..μικρή πράσινη σαρανταποδαρούσα ???

Ίλιτς και Ιωσήφ είπε...

Σκουληκάκι χαμερπές είναι ο στόμας σου μπιντές. Τσίμπησε με τους κινέζους.Απολοιφάδι της πολιτιστικής επανάστασης. Ναι καλέ, τότε σφάζανε κάθε μη συμμορφούμενο στο γόνατο.Τοση δημοκρατία. Όσο για τα μεροκάματα της Κίνας είναι βέβαιο ότι ο βλαχοσκώληξ ιδέα δεν έχει.Χώραι που καρφώθηκε οτι μπορεί να είναι και ορφανό της χήρας του μάο.
Τώρα να μιλάνε για μπόϊ τα σκουλήκια, μάλλον για βρετανικό ανέκδοτο μοιάζει. Στην τρύπα σου ακτοίκητο...

σκώληξ ο χαμερπής είπε...

(ου , ου , πώς φοβήθηκα !! τρέμω ολόκληρος !! )

..τσου ρε Λάκη , πρασινοπασχαλίτσα!!

μάθε πρώτα γράμματα ανόητε βλαχοπασόκε και πώς συντάσσεται στοιχειωδώς μια πρόταση στη νέα ελληνική και μετά έλα να μας αραδιάσεις τις παπαρολογίες σου
...

Ίλιτς και Ιωσήφ είπε...

Αχ σκουληκάκι απο τη φύση σου είσαι καταδικασμένο να ζείς έρποντας και στο σκοτάδι. Τα παράπονα σου στο δημιουργό σου.Ζήσε χαμηλά όπως ξέρεις και μπορείς. καταδικασμένος στην περιφρόνεια και τον οίκτο των άλλων.

citizen είπε...

Σας παρακαλώ μην παρεκτρέπεσθε. Θα γίνουν τα δέοντα.