“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Νοεμβρίου 2009

ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ



Ο Διοικητής της ΤτΕ κ.Προβόπουλος με τα όσα είπε σήμερα στην Βουλή, αποκάλυψε ότι πέραν του κ.Καραμανλή καί οι κ.κ.Παπανδρέου,Παπακωνσταντίνου,όπως καί η κ.Κατσέλη,εγνώριζαν ότι το έλλειμα θα κινηθεί σε διψήφιο νούμερο.ΑΝ όλα αυτά δεν είναι αλήθεια τότε ο Πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει την παραίτηση του κ.Προβόπουλου,άλλως ο Πρόεδρος του Πασοκ καί Πρωθυπουργός κ.Παπανδρέου καί το οικονομικό του επιτελείο οφείλουν άμεσα σαφείς εξηγήσεις.

17 σχόλια:

Μουργκάνα είπε...

Αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό καθώς η σιωπή είναι συνενοχή ...

Ανώνυμος είπε...

Kάτσε να γυρίσουμε από την Καραϊβική πρώτα...

July είπε...

Σε τέτοια ζητήματα η απάντηση μιας υπεύθυνης κυβέρνησης θα πρέπει να είναι άμεση. Η απάντηση θα επρεπε να ήταν στα δελτία των 8. Συμφωνώ πως η σιωπή σημαίνει συνενοχή, αλλά πέραν αυτού έχουμε να κάνουμε με εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Πολύ βαρύ για το ξεκίνημα μιας νεας κυβέρνησης.

Μουργκάνα είπε...

Δεν διαφωνώ July ίσα ίσα συνυπογράφω αυτό που λες. Θα περίμενα μία πιο ώριμη στάση σε αυτό το θέμα.

Βέβαια αν σκεφτείς τώρα το γεγονός ότι η ΝΔ την προεκλογική περίοδο ήθελε να κάνει κεντρικό θέμα την οικονομία αποκτά νέα διάσταση. Γιατί και τότε οι απαντήσεις που δινόταν από το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν πειστικές απλά η κοινωνία έκλεισε τα αυτιά της και έδιωξε τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιο λινκ στην επόμενη αναφορά;

«πέραν του κ.Καραμανλή καί οι κ.κ.Παπανδρέου,Παπακωνσταντίνου,όπως καί η κ.Κατσέλη,εγνώριζαν ότι το έλλειμα θα κινηθεί σε διψήφιο νούμερο.»

Κοραλία είπε...

Συνέχεια στο σχόλιο περί ελλειψης σχεδίου.
Η κυβέρνηση προσπαθεί με έκτακτα μέτρα και ημίμετρα να αντιμετωπίσει τη σοβαρότερη κατάσταση της χώρας μεταπολιτευτικα.

Εξαγγελία περί παγώματος των μισθών χωρίς να γνωρίζει όπως ομολογεί εμμέσως ο αρμόδιος υπουργός το κόστος αφού δεν γνωρίζει το ύψος των αμοιβών των δημ Υπαλλήλων.
Έκτακτα μέτρα για τα ακίνητα, που κινδυνεύουν να καταπέσουν με την πρώτη δικαστική απόφαση.

Συζήτηση για το ασφαλιστικό χωρίς ατζέντα, έτσι για να τραβάει σε μάκρος και απλά να λέει στους χαζούς ευρωπαίους ότι το ανοίξαμε.
Ο κόσμος τους εξέλεξε και πρέπει να έχουν το θάρρος να πάρουν μέτρα και να αναλάβουν την ευθύνη γι αυτά τα μέτρα.
Η ελπίδα του Γεωργίου ότι με τη διαβούλευση θα αποσύρει την ευθύνη από πάνω του είναι απλά ανευθυνότητα.

revival είπε...

Το θέμα αγγίζει τον ίδιο τον πρωθυπουργό.Ήξερε και απέκρυψε?
Δεν κατανόησε?
Σε κάθε περίπτωση οφείλει εξηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να βρούμε κάπου τι ακριβώς είπε ο Διοικητής της ΤτΕ;

kalamas είπε...

Τώρα μαθαίνουμε ότι πριν τις περασμένες εθνικές εκλογές ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΓΑΠ γνώριζαν την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Ποιός άραγε υπήρξε πιο ειλικρινής και υπεύθυνος απέναντι στους Ελληνες πολίτες? Ποιός από τους δύο με τις δεσμεύσεις του απαντούσε στα προβλήματα της οικονομίας? Ο ΚΑΡΑ ελεγε ότι δεν υπάρχουν λεφτά και πρέπει να βρεθούν με περιστολή των δαπανών( αρα και παγωμα μισθών) και αύξηση εσόδων, ενώ ο ΓΑΠ είπε ότι υπάρχουν λεφτά και αντί για μείωση δαπανών και αύξηση εσόδων θά δώσουμε λέφτά ώστε να υπάρξει αναθέρμανση που θα φέρει ανάπτυξη και αυτή με τη σειρά της τα περισσότερα λεφτά. Και ο μεν ΚΑΡΑ αφού τα είχε "σκατώσει" τόσα χρόνια είπε ότι είπε. Ο ΓΑΠ όμως μας δούλευε συνειδητά η τις πίστευε τις "παπαριές" που υποσχόταν και τώρα ψάχνει πως να τις μαζέψει ?

July είπε...

Τό νεο στην αλυσίδα της ασυνενοησίας αυτής της κυβέρνησης σήμερα είναι η διαφορετική κυβερνητική θέση στο θέμα του Αχελώου. η πολιτική ηγεσία του νέου Υπουργείου Περιβάλλοντος και ειδικότερα η Τίνα Μπιρμπίλη αλλά και ο Θάνος Μωραΐτης έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο έργο. Ο Ρέππας βγήκε χθές υπέρ του έργου.Και μετά θα μας φταίει το Συμβούλιο Επικρατείας. ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε στην Ταξίαρχο κυρία Μπατζελή σήμερα.

Χρόνια πολλά, δυναμικά και δημιουργικά.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά, αυταρχικά και τσαμπουκαλεμένα στην κυρία Μπατζέλω.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τι γράφουν... Δεν ξέραμε λέει... Καλά δεν έχουν συναίσθηση στην Ιπποκράτους; Στο μεταξύ, για άλλους υπάρχει θέμα με τον Διοικητή της ΤτΕ, για άλλους δεν υπάρχει θέμα... Και εδώ την κολοκυθιά παίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει εξηγηση στο γριφο. Οταν ο ΓΑΠ ελεγε το ΠΑΜΕ, ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, εννοουσε ΠΑΜΕ στο ΔΝΤ για δανειο...

Απλως δεν τον ρωτησε κανεις που θα παμε ακριβως προεδρε και δεν το κσεκαθαρισε το θεμα απο τοτε.

July είπε...

Αυτοί θα μας τρελάνουν, Ακούστε το σημερινό:
"Την πλήρη έλλειψη συγκεκριμένων στοιχείων για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που παραμένουν κλειστές σε νοσοκομεία όλης της χώρας, κατήγγειλε η υπουργός Υγείας Μ.Ξενογιαννακοπούλου, την ώρα που τα αυξανόμενα κρούσματα της νέας γρίπης «πιέζουν» ασφυκτικά για τη λειτουργία τους".
Εάν μετά από 2 μήνες δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε αυτό, τότε η ανικανοτητά της φταίει και οχι το διαλυμένο κράτος της δεξιάς.
Εκεί στο υπουργείο πρέπει να καταλάβουν πως το πολύ το "Μαριλίζειν" .... βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Τι και σε ποιόν καταγγέλει;

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι Ευρωπαίοι και μας βαρούν αλύπητα (εδώ)

Και εμείς θα ψάχνουμε να βρούμε ποιά γραμματοσειρά είναι η πιό κατάλληλη ενώ ο Πρωθυπουργός εργάζεται σκληρά στον Άγιο Δομίνικο (μεγάλη η χάρη του)