“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Δεκεμβρίου 2009

Ανδρέα μου.....


Ανδρέα μου, συγνώμη που θα στο πω, «σου την έφερε» ο Γιώργος…
Δημοσιεύθηκε από chris vasiliadis .Χωρίς αμφιβολία, η μάχη για την πρωτιά της Β’ Αθηνών, είναι η «μητέρα όλων των μαχών».
Για την πρωτιά «κονταροχτυπήθηκαν» ο Λοβέρδος και ο Χρυσοχοϊδης. Και έγινε το μη αναμενόμενο: ένας κατεξοχήν «Βενιζελικός» πήρε την πρωτιά.
«Κρόσσια» τα νεύρα του Γεωργίου του Β’. Και αμέσως μετά σκέφθηκε: «τώρα θα σου δείξω εσένα».
Υπουργό δεν ήταν δυνατό να μην το κάνει. Θα φαινόταν εμπαθής και μικρόψυχος στα μάτια του κόσμου.
Τον κάνει Υπουργό Εργασίας και έτσι έχει με έναν «σμπάρο δυο τρυγόνια». ΚΑΙ τον «καίει» ως πρωτοκλασάτο βουλευτή (είδατε τι έπαθε η Πετραλιά και η Καλαντζάκου), ΚΑΙ δεν φαίνεται κακός…
Ο Ανδρέας, παρότι πανέξυπνος και έμπειρος πολιτικός, έπεσε στην παγίδα του Γιώργου.
Τώρα ψάχνει εναγωνίως πόρτα εξόδου (έστω φεγγίτη) αλλά μάταια. Το σχέδιο θα ολοκληρωθεί όταν θα συντριβεί στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων.
Εντομεταξύ τα μέτρα Χρυσοχοϊδη, που έχουν απήχηση στον μέσο έλληνα «νοικοκύρη» των γειτονιών της Β’ Αθηνών, τον ανεβάζουν καθημερινά στην εκτίμηση του κόσμου.
Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν προκαθορισμένο.
Ανδρέα έχασες!
Εν τω μεταξύ, απ’ όσο πληροφορούμαι, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επιλογές των Γενικών Γραμματέων στο Υπ. Εργασίας (καθότι εκκρεμεί η τοποθέτηση του βασικότερου Γενικού)
Είναι πάντως το μόνο που υπουργείο που διαθέτει ένστολο Γενικό Γραμματέα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

thanks

Casper είπε...

Έτσι είναι. Συμφωνώ απόλυτα. Δύσκολη η θέση του Αντρέα. Και να ήταν μόνο αυτό το Υπουργείο που δεν έχει Γ.Γ.? Επιτρέπεται μετά από τόσο καιρό να μην μπορεί μια Κυβέρνηση να στελεχώσει θέσεις Γ.Γ. στα Υπουργεία της?

Ανώνυμος είπε...

Σε μια μάχη που δίνεις πρέπει να χρησιμοποιείς όλες τις δυνάμεις. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί τη χρησιμοποίησή του από τη στιγμή που συμμετέχει σε ένα κόμμα. Τα ερωτήματα είναι δύο:
1) Το κόμμα έχει πολιτική για τη κοινωνική ασφάλιση; (Εαν έχει πρέπει να εφαρμοστεί)
2) Εαν δεν έχει, τι πολιτική θα εφαρμοστεί; (Προσωπική;) Οι προεκλογικές δεσμεύσεις που πάνε;

Ανώνυμος είπε...

@Aνώνυμος

Η επιλογή Λοβέρδου στο Εργασίας είναι μόνο ένα κομματάκι του παζλ.

Η Ιπποκράτους έχει κάνει πολλά σε βάρος των «βενιζελικών»...

Μουργκάνα είπε...

@ chris vasiliadis

Τι άλλα έχει κάνει η Ιπποκράτους ??

Ανώνυμος είπε...

Iπποκράτεια «σπρωξίματα»...