“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Ιανουαρίου 2010

Ελλη Στάη-Μάγια Τσόκλη=1

Μάθημα πολιτικής αγωγής από τη δημοσιογράφο στην πολιτικό…Πραγματικά η Στάη έφερε σε δύσκολη θέση τη βουλευτίνα. “Δεν είμαι υπάλληλος της ΕΡΤ. Πληρώνομαι από ιδιωτική εταιρία” είπε η Τσόκλη.
“Και τι σημαίνει αυτό; Η ΕΡΤ πάλι πληρώνει. Το νόμιμο είναι και ηθικό, κυρία Τσόκλη;”
Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως δεν…
…βρίσκει να είναι “μη ηθικόν” η εργασία. Η Έλλη όμως την αποτέλειωσε λέγοντας πως ως πολιτικός η κυρία Τσόκλη, θα πρέπει να έχει την ευαισθησία που έχουν οι πολίτες που υποφέρουν αυτή την εποχή σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά των πολιτικών.
Ήταν ένα μάθημα πολιτικής αγωγής από δημοσιογράφο σε πολιτικό… http://stingtv.wordpress.com/

3 σχόλια:

νικ είπε...

Σωστό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω... Η δουλειά του βουλευτή δεν απαιτεί πλήρη ενασχόληση; Αν ναι, πόσος χρόνος μπορεί να περισσέψει σε κάποιον για να κάνει κανονικά και μία άλλη εργασία;

frank είπε...

Αυτο σαν κόντρα και γυναικο-καβγάς μου μοιάζει.Εννοείται.. οτι η κα βουλευτής, απο μόνη της θα περικόψει το μισθό της, για να δώσει το καλό παράδειγμα σε εμάς τους χαχόλους σπάταλους..

Ανώνυμος είπε...

Πόσες μέρες είναι εκτός ΕλλάΔΑς η κ. Τσόκλη για τα γυρίσματα της εκπομπής της και πόσες μέρες παρούσα στις συνεδριάσεις της βουλής;