“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Ιανουαρίου 2010

Συνάντηση ελλήνων αγροτών μετον κ.Μπορίσοφ.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας κ.Μπορίσοφ είναι στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα (Προμαχώνας),έτοιμος να συναντηθεί,επι Βουλγαρικού εδάφους,με τους Έλληνες αγρότες.Την συνάντηση-ως γνωστόν-είχαν από χθές ζητήσει οι αγρότες του μπλόκ του Προμαχώνα.Ζήτω οι κατσαπλιάδες.

2 σχόλια:

κοραλία είπε...

Ωραία, την εξωτερική πολιτική της χώρας την κάνουν οι αγρότες και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός συζητά απ' ευθείας με δαύτους.Και μάλιστα δόθηκε λύση απ'ότι φαίνεται, αφού συμφωνήθηκε να ανοίξει συνοριακός σταθμός.
Η κυβέρνηση απούσα απορεί,ταλαντεύεται, διαβουλεύεται με πρωταγωνιστή τον αχαμνό πρωθυπουργό της.
Πόσο ακόμα αντέχουμε να ξεφτιλίζεται η χώρα?

July είπε...

είδατε έπαρση, υφάκι, και λεξιλόγιο απο τον Ξυνίδη. Κακέχτυπο του Καραγκουλέ στα νιάτα του, όταν η ΚΝΕ ηταν κυρίαρχη δύναμη, θύμισε. Κατά τα άλλα οι Ελληνες αγρότες συνομιλούν με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, και Ελληνας πρωθυπουργός διαβουλεύεται με την ΠΑΣΕΓΕΣ την ΑΔΕΔΥ και τις άλλες ανυπόληπτες συνδικαλιστικές δυνάμεις τις οποίες ταυτόχρονα καταγγέλει ως ανυπόληπτες. Παιδιά γρήγορα να εντοπισθεί το υποκείμενο νόσημα