“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

28 Ιανουαρίου 2010

Επικίνδυνα ανεύθυνοι.


Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σιδηροδρομικό δυστύχημα στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών.Oι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ είχαν την φαεινή ιδέα να βάλουν τρακτέρ πάνω στις ράγες του τραίνου.Θεώρησαν σκόπιμο να μην ειδοποιήσουν τους παραπλήσιους σταθμούς,ούτε την αστυνομία.Το γεγονός έγινε αντιληπτό την τελευταία στιγμή και δόθηκε εντολή διακοπής της κυκλοφορίας των συρμών.Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.Πρόκειται για ασυγχώρητη εγκληματική πράξη.Δεν βρέθηκε ούτε ένας πολιτικός παράγοντας να αποδοκιμάσει την άθλια ενέργεια.Το πολιτικό κόστος σκοτώνει τα μυαλά και τις συνειδήσεις.Καλά και οι ευαίσθητοι εισαγγελείς?Προφανώς δεν το έμαθαν.Αμα υπάρξουν ατυχήματα και νεκροί,όλοι θα τρέξουν και με κροκοδείλια δάκρυα θα κατακεραυνώνουν τους ασυνείδητους εγκληματίες.Χαίρε χώρα των ραγιάδων και των ταπεινών ενστίκτων.

2 σχόλια:

κοραλια είπε...

Διαφωνώ με το κλείσιμο των δρόμων, όπως διαφωνούσα και πέρισυ. Δεν κατανοώ τον κατά την γνώμη μου ισοπεδωτικό χαρακτηρισμό "τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας". Σέβομαι την δουλειά όλων. Επιμένω ότι όσο καθυστερεί η κυβέρνηση φέρει ευθύνη γιατί προκαλεί κοινωνικό αυτοματισμό, που αντί να ενώσει σε μια κρίσιμη περίοδο τους πολίτες της χώρας, θα μας οδηγήσει να κοιτάζουμε φιλύποπτα και εχθρικά τα εισοδήματα του γείτονονα.

citizen είπε...

@Κοραλία.Ο χαρακτηρισμός προκύπτει απο την ανάγκη επισήμανσης με έμφαση της κατ' έτος επαναλαμβανόμενης κατάληψης των εθνικών οδών.Σέβομαι όλους όσους με σέβονται.Αρνούμαι τον κοινωνικό αυτοματισμό όπως δεν αποδέχομαι κοινωνικούς εκβιασμούς και αυταρχισμούς.