“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Ιανουαρίου 2010

Το χαμένο ήθος του Λαζόπουλου.


.

Ο "μέγας" καλλιτέχνης Λαζόπουλος,έχει χάσει το ήθος του.Σε ποιό σκάφος άραγε την έχει μπαρκάρει?Μήπως στο Τherapin? Ανεξάρτητα της γνώμης που έχει ο καθένας για τον κ.Γ.Παπανδρέου,την συμπάθεια η την αντιπάθεια πρός την πολιτική του και το πρόσωπο του,δεν δικαιούται να τον προσβάλλει με χυδαιότητες και εκτός ορίων ενέργειες.Η φωτογραφία είναι απο τη τηλεοπτική εκπομπή της Τρίτης(26/01/10).Μήπως ο κ.Λαζόπουλος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει και το θράσος να επικαλείται τον Αριστοφάνη, ο φραγκοφονιάς Λαλάκης...

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Aϊ χάσου Κύριε Λάκη.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα,
η εμπάθεια προς το ΠΑΣΟΚ του Λαζόπουλου ήταν εμφανής ακόμα από την εποχή του Βατοπεδίου και των άλλων σκανδάλων της ΝΔ. Τότε ακόμα, στην εκπομπή του, αντί να ασχολείται με αυτά μας έλεγε για το ΠΑΣΟΚ.

Μουργκάνα είπε...

Μουργκάνα το από πάνω

pater είπε...

Ηρεμία παιδιά, ηρεμία.
Οχι όποτε μας συμφέρει καλός...
να βαράει στά ΄΄οπίσθια'' τον Βενιζέλο και τώρα χυδαίος.
Ο λάκης είναι μέρος του συστήματος να κλονίσει το υπάρχον πολιτικό συστημα .