“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

1 Ιανουαρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?


4 σχόλια:

July είπε...

αληθεύει ότι ο κύριος αυτός έχει εταιρεία που ασχολείται με μετρήσεις ΜΜΕ και blogs;Δηλαδή άμεση σχέση με την διοχέτευση του μεγαλύτερου διαφημιστικού πακέτου στη χώρα μας, του πακέτου ΟΠΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

χα!χα!χα! Τι περιμένατε;

Ανώνυμος είπε...

Περιμέναμε κάτι καλλίτερο και ορθολογικότερο.Στον ΕΟΤ οι επαγγελματίες του χώρου έχουμε ανάγκη από σοβαρά και αξιόπιστα πρόσωπα.Η δουλειά που κάνει δεν μας αφορά και μπράβο του,αρκεί να μην παρεμβαίνει ανορθόδοξα στον ανταγωνισμό.

July είπε...

ανάρτηση, του συγκεκριμένου blogger που διορίστηκε στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ,λίγες ώρες μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.

" Χάσαμε. Το 38.12 % είναι πολύ μικρό ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ, ειδικά όταν έχει απέναντί του μία τόσο αποτυχημένη (κατά την γνώμη μου) ΝΔ στην κυβέρνηση. Στεναχωρήθηκα, πίστευα ότι αυτή ήταν μία ευκαιρία να γίνουν μεγάλα πράγματα.
Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, στην πλειοψηφία τους, έπεσαν να φάνε τον Παπανδρέου. Τους έδωσαν τροφή και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Λες και φταίει αυτός που μόνος του σχεδόν έδωσε τον προεκλογικό αγώνα, με ελάχιστα προβεβλημένα στελέχη να στέκονται στο ύψος του. Η δική μου θεωρία είναι ότι οι αρτηριοσκληρωτικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ ήταν το πρόβλημα του ΓΑΠ και όχι το αντίστροφο.
Έχω ξαναπεί, ότι αν ασχολούμαι έστω και ξώφαλτσα με την πολιτική είναι γιατί με εμπνέει ο Παπανδρέου. Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται έτσι, με κάποιους έχουμε ήδη ανταλλάξει τηλεφωνήματα, SMS, emails. Το σκέφτηκα ξανά και ξανά. Ίσως τελικά αυτή η ήττα να είναι η μεγάλη ευκαιρία να γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ από τα πρόσωπα και τους μηχανισμούς που το κρατάνε δέσμιο. Αν δεν τα καταφέρει, εγώ δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω να ασχολούμαι -γεια σας, είχε ενδιαφέρον που σας γνώρισα, πάω να κάνω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο.
Όσοι σκέφτεστε έτσι όπως εγώ, ελάτε να εκφράσουμε αυτό το διαφορετικό και να στηρίξουμε τον Γιώργο. Σκεφτείτε πώς μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε όλους αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδέες και φιλοσοφία με μας αλλά έχουν φροντίσει -ίσως σοφά- να κρατηθούν μακρυά.
Πέφτω για ύπνο τώρα -ξημέρωσε. Τα λέμε αύριο, με πιο καθαρό μυαλό."