“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Φεβρουαρίου 2010

Η χώρα στην εντατική.

Η χώρα βρίσκεται στην εντατική.Οι αναγκαίες αποφάσεις ελήφθησαν καθυστερημένα.Επειδή η κυβέρνηση του Πασοκ συγκυβερνά με τα ΓΑΛΑΖΙΑ στελέχη,επειδή οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους δεν κινούνται,επειδή ερασιτεχνισμούς(?) υποστήκαμε αρκετούς,επειδή η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με "ατσαλάκωτους",επειδή οι τελωνειακοί ετοιμάζονται να απεργήσουν,επειδή τους συμπαθούμε αλλά περισσότερο αγαπάμε την χώρα και την ελάχιστη ελπίδα να μην ληφθούν σκληρότερα μέτρα,ας αναστείλουν την απεργία τους.Διαφορετικά, η κυβέρνηση του κ. Γ.Παπανδρέου οφείλει να τους επιστρατεύσει αμέσως.

2 σχόλια:

miKro είπε...

Τι εμποδίζει τη κυβέρνηση να διορίσει στελέχη της εμπιστοσύνης της για να κυβερνήσει; Οι εκλογές της 4/10 έδωσαν εντολή στον ΓΑΠ να σχηματίσει κυβέρνηση και να αναλάβει τα ηνία του κράτους. Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά!!!!!! Επίσης τόσα και τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τι έχουν πάθει; Πάσχουν από αφωνία;

Μουργκάνα είπε...

miKro όποιος κουνηθεί θα τον καθαρίσουν επιτόπου ως προδότη στην "εθνική εκστρατεία διάσωσης της ελληνικής οικονομίας".