“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

13 Φεβρουαρίου 2010

Tuta absolouta

Γράφει ο ΑΚΗΣ ΜΠΕΣΚΟΣ. Έχουμε πόλεμο! Ο πρωθυπουργός εναντίον των αγορών και ο Καρχιμάκης εναντίον του Tuta absolouta!! Τα πράγματα σοβάρεψαν. Η κυβέρνηση άρχισε να παράγει έργο. Ενα απο τα πρώτα mail προβολής του κυβερνητικού έργου που έλαβα απο τον κ. Καρχιμάκη είναι το παρακάτω: "Με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Υπουργού Κατερίνας Μπατζελή και του Υφυπουργού Μιχάλη Καρχιμάκη, αποφασίστηκε η έγκριση διάθεσης στην αγορά φυτοπροστατευτικών προϊόντων για την αντιμετώπιση του εντόμου καραντίνας Tuta absoluta στην καλλιέργεια της τομάτας και του εντόμου Rhynchophorus ferrugineus (Olivier) στα φοινικοειδή.Συγκεκριμένα, το έντομο καραντίνας Tuta absoluta κατεγράφη στη χώρα μας για πρώτη φορά ".Τρέμε moody´s,τρέμε Fitch, τρέμε Tuta absoluta!!

1 σχόλιο:

citizen είπε...

Ο Καρχιμάκης είνα σοσιαλιστικός ήρωας,μπατζανάκης του Παπουτσή,φίλος του Λάμπρου και πολιτικός ομοτράπεζος του Παναγιωτακόπουλου.Το μέλλον είναι εδώ και αδιόρατο.