“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Φεβρουαρίου 2010

Έρχονται ΣΟΦΟΙ


Δύο «επιτροπές σοφών» που θα εγκατασταθούν στο Μαξίμου και θα επιβλέψουν τα οικονομικά μέτρα και τις αλλαγές στη δομή της κυβέρνησης και στη λειτουργία του Υπουργικού Συμβουλίου ανακοίνωσε χθες το γραφείο του Πρωθυπουργού.http://www.tovima.gr/default.appid=46&ct=32&artId=290135&dt=04/02/2010

Είναι προφανές οτι ο πρωθυπουργός ελάχιστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη τρέφει για το εγχώριο επιστημονικό δυναμικό.Παρά το γεγονός ότι ζούμε στον αστερισμό της διαφάνειας,η σχετική ανακοίνωση δεν συνοδεύεται και με το ύψος των αμοιβών των νέων "εθνοσωτήρων".

6 σχόλια:

ρεπορτερ είπε...

Περικοπές στους δημόσιους υπαλλήλους για να κάνει δημόσιες σχέσεις ο ΓΑΠ. Μπανανία είμαστε? Γιατί υποτιμά τους ιθαγενείς ο ΓΑΠ?

Ανώνυμος είπε...

@ρεπορτερ Γιατί διαμαρτύρεσαι αγαπητέ ρεπορτερ,εσύ θα κάνεις πως δουλεύεις και αυτοί θα κάνουν πως σε πληρώνουν.Ετσι με αυτό το νέο μοντέλο ανάπτυξης και με σοφό τοποτηρητή
θα περάσουμε εμείς καλά ,για αυτούς ..δεν γνωρίζω

babis o flou είπε...

Στο Πασοκ τσακώνονται όσοι υποστήριξαν ΓΑΠ, στις εσωκομματικές εκλογές. Ας πρόσεχαν

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεί ο Ρέππας ότι ο πρωθυπουργός έχει {δίκαιη αποφασιστικότητα{; Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που συμβαίνει με την επιτροπή σοφών είναι πολύ σοβαρό. Η χώρα έχει νόμους, θεσμούς τους οποίους ορκίσθηκε ο πρωθ. να τους τηρεί και σέβεται. Τι δουλειά έχουν οι διεθνείς λομπίστες στο Μαξίμου. Το πρόβλημμα της χώρας δεν λύνεται έτσι. Ο κ. Δρυμιώτης δεν είναι απλά σύμβουλος επιχειρήσεων αλλά πρόεδρος της singular. Το Μαξίμου οφείλει να εξηγήσει.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι πολυ πολύ απλά.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.

Καιρός να το καταλάβουμε και να σταματήσουμε την υποκρισία για τα δήθεν "φοβερά" ελληνικά μυαλά που έχει η χώρα μας στο δυναμικό της. Τα μυαλά αυτά η τα χοντροκονομάνε με κομπίνες και λαμογιές στον ιδιωτικό τομέα ή βρίσκονται στο εξωτερικό. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα μεγαλώνουμε σαν μαϊμούδες και τα αυτονόητα για τις υπόλοιπες δυτικές χώρες δεν μπορούμε ούτε καν να τα φανταστούμε. Ας έρθουν λοιπόν οι ξένοι μπας και μας ανοίξουν τα μάτια. (Αν και χλωμό το βλέπω, είμαστε αδιόρθωτοι).