“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Φεβρουαρίου 2010

«Οι Ελληνες υποδουλώθηκαν»

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ.Αλλη πολιτική υποστηρίζει και ο Ράσμουσεν. Σοσιαλδημοκράτης και μάλιστα κάθε άλλο παρά της αριστερής πτέρυγας είναι, αρνείται όμως να υποταχθεί στον δήθεν «μονόδρομο» της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που υπαγορεύει και επιβάλλει η ΕΕ. «Η παρούσα κρίση καθιστά επιτακτική την ανάγκη να επιφέρουμε ριζοσπαστική αλλαγή διαρκείας στις οικονομίες και στις κοινωνίες μας», διακήρυξε σε δήλωση υποστήριξης που έκανε προς την Ελλάδα. Θα θέλαμε να το είχαμε ακούσει αυτό από τον Γ. Παπανδρέου.http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10082867

1 σχόλιο:

Βικτωριανός είπε...

Σήμερα ο Ανδρουλάκης στην ΝΕΤ ζήτησε από την κυβέρνηση να κηρύξει πόλεμο με τους Έλληνες μέσω του φορολογικού και των άλλων μέτρων τελικά είναι να μην έχουμε υποδουλωθεί όταν με τέτοια ευκολία ακούγονται τέτοιες απόψεις και ας μας πει κάποιος φταίμε οι Έλληνες για το Βατοπέδι, Siemens κ.λ.π. φταίμε εμείς για την μαύρη ιστορία της Ευρώπης με τον φασισμό και τις επιρροές των Δυτικών, μήπως τελικά πρέπει εμείς να κηρύξουμε τον πόλεμο.