“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

17 Μαΐου 2010

Παραίτηση Γκερέκου

Άντζελα τέλος.Η παραίτηση της διευκολύνει τον κ. Γερουλάνο αλλά και τον κ. Παπανδρέου.Τον μεν πρώτο διότι σε καμμία περίπτωση δεν την άντεχε, τον δε πρωθυπουργό που του επιτρέπει να προχωρήσει στις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις του κυβερνητικού σχήματος και τις χρεώσεις για τα μέχρι τούδε κακώς κείμενα. Απο το περιβάλλον της κ. Γκερέκου έχουν ήδη αρχίσει διαρροές ,που αποδίδουν στο κ. Γερουλάνο την διοχέτευση των πληροφοριών για τις φορολογικές "ατασθαλίες" του κ. Βοσκόπουλου.Σίγουρα χαμένος είναι ο Ελληνικός τουρισμός.Στην δημοσιογραφική πιάτσα οι φήμες για τον η την πιθανή διάδοχο της πρώην υφυπουργού δίνουν και παίρνουν.Τσόκλη,Νταλάρα,Ζούνη,Τσουρή,Βούρος, Αηδόνης είναι απο τα ονόματα που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία.

2 σχόλια:

κοραλια είπε...

Για τον ποιόν διευκολύνει η παραιτηθήσα δεν γνωρίζω. Τα στοιχεία για τον τουρισμό όμως είναι δυσοίωνα, οπότε δεν κατανοώ γιατί "ο ελληνικός τουρισμός θα είναι σίγουρα χαμένος"@ νεα πορεια. Θα έλεγα ότι είναι σίγουρα αδιάφορος, πορευόμενος στην συνεχή απαξίωσή του. Τα όμορφα πρόσωπα με τις πολλές και βαρειές γνωριμίες θα πρόσθετα, δεν αρκούν να φέρουν την άνοιξη. Όσο για τους πιθανούς διαδόχους που αναφέρεις τι να πω; Πόσα "όμορφα χωριά", πρέπει να καούν;

Νεα Πορεία είπε...

@κοραλία. οπότε δεν κατανοώ γιατί "ο ελληνικός τουρισμός θα είναι σίγουρα χαμένος"
Σκωπτική η πρόταση,ειρωνική ατην ιδέα του πρωθυπουργού να επιχειρεί την ανάκαμψη του τουρισμού δια μέσου της γυναικείας ομορφιάς και μόνον.