“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

10 Σεπτεμβρίου 2010

3χ3=Κατεχάκη

Γράφει ο Καραφέσκος.
Ο Χ.Παπουτσής σκίστηκε ολο το δεκαήμερο που προηγήθηκε του ανασχηματισμού να αποτρέψει την έξοδο της Μαριλίζας από την κυβέρνηση,να προωθήσει τον γίγαντα Καρχιμάκη στη γραμματεία του κόμματος (δηλαδή τον εαυτό του) και να πετύχει τη δική του είσοδο στη κυβέρνηση.Τα πέτυχε και τα τρία.Σ’αυτή τη ζωή όμως δεν γίνεται τίποτα χωρίς αντάλλαγμα. Ο Παπανδρέου (σ’αυτά είναι καλος) τον έβαλε( αυτόν τον «αριστερό») υπουργό Δημόσιας Τάξης για να καταστέλλει τις διαδηλώσεις που προμηνύονται πλούσιες στον επερχόμενο «θερμό» χειμώνα. Πάνε τα παλιά μεγαλεία όταν κατακεραύνωνε τον καημένο Φ.Σαχινίδη. Ετσι είναι Χρήστο. Δεν μπορείς να έχεις το τριαντάφυλλο χωρίς τα αγκάθια του.

2 σχόλια:

κοραλια είπε...

Φέτος ο ΟΣΕ θα μπει μέσα κατά 1δισ είπε ο κυριος Ρέππας και συμπλήρωσε ότι "1δισ είναι το δώρο Χριστουγέννων που έχει περικοπεί".
Δηλαδή κύριε Ρέππα εξ αιτίας της αβελτηρία σας, οι περικοπές θα πάνε στην τρύπα του ΟΣΕ και θέλετε και μπράβο;

citizen είπε...

@Κοραλία.Κάποιος έγραψε η είπε-δεν θυμάμαι ακριβώς-οτι είναι προτιμότερο κα κλείσεις τον ΟΣΕ,να μη απλύσεις κανένα υπάλληλο και νατους στέλνει το μισθό στο σπίτι.Θα μας στοιχίζει φθηνότερα.