“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

18 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν ήξεραν...δε ρώταγαν?

Γιώργος Παπακωνσταντίνου:29/8/2008
"Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι,που επιβάλλεται με εκβιαστικό τρόπο...και είναι μια πρακτική που κάποια στιγμή πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας".
Λούκα Κατσέλη:2/9/2008
"Η κυβέρνηση με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την περαίωση φορολογικών υποθέσεων για τις μεγάλες επιχειρήσεις ουσιαστικά τι κάνει?Επιβραβεύει και εξισώνει ελεγκτικάτις μεγάλες επιχειρήσεις με τις μικρές.Τους ασυνεπείς φορολογούμενους με όσους δηλώνουν με ειλικρίνεια τα εισοδήματα τους.Και μεταφέρει πόρους απο τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα σους έχοντες και κατέχοντες".
Γιώργος Πεταλωτής:16/12/2008
"Επανέρχονται,λοιπόν,τακρινόμενα ως ατελέσφορα εισπρακτικά και άγονα μέτρα τύπου περαίωσης".
Δεν ήξεραν...δε ρώταγαν?

2 σχόλια:

fortes είπε...

κουιζ: ποιός υπουργός απο τους βασικούς του ΓΑΠ, που η στηριξή του το 2007 ήταν κρίσιμη και ουσιαστική, αλλά τελευταια δείχνει να "πνίγεται" με αυτα που συμβαινουν στη κυβέρνηση, οταν διασταυρώθηκε με τον ΓΑΠ στο εθνικό συμβούλιο του είπε: " μίλα μας και ας μη μας αγαπάς"

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

@fortes. Who knows the Ferryman.?