“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

20 Σεπτεμβρίου 2010

Φάση "Ματσούκα"

Γράφει ο Γαλάζιος.
Ο κ. Σαμαράς ουδέποτε υπήρξε πολιτικός αστέρας κύρους και εμβέλειας.Η εμφάνιση του στη Θεσσαλονίκη το επιβεβαίωσε. Η πολιτική του στρατηγική αποτελεί συμπίλημα ακροδεξιού λαϊκισμού και ακραίου νεοφιλελευθερισμού.Υποταγμένος στον απελθόντα κ. Καραμανλή, συμβιβασμένος με τον κ. Ψωμιάδη, γοητευμένος απο τον κ. Παναγιωτόπουλο, επιχειρεί την ανανέωση της συντηρητικής παράταξης με πρότυπο τον κ. Κικίλια.Τελικά ο κάθε πολιτικός χώρος στη προσπάθεια για την ανανέωση του υποχρεούται να υποστεί και να διέλθει τη φάση "Ματσούκα".

3 σχόλια:

citizen είπε...

H "πολιτική ανοησία" του κ. Σαμαρά είναι ανυπέρβλητη.Μας παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη μια "τέλεια λύση" των οικονομικών και διαρθρωτικών προβλημάτων της χώρας.Δυστυχώς για τη χώρα και το πολιτικό σύστημα που χρειάζεται την σοβαρή αντιπολίτευση,στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά συναντώνται η πολιτική ανεπάρκεια και η επιθυμία να αποφύγει για τα επόμενα χρόνια κυβερνητικές ευθύνες.Δειλός και ολίγιστος.Δικαίως θα τεθεί σχετικά σύντομα στο περιθώριο.Πρόκειται για ένα μη χρειαζούμενο πολιτικό.

πολιτευτακιας είπε...

Ευτυχώς, δόξα το Θεό γιατί όχι και την Παναγία, η χώρα διαθέτει το μέγιστο ΓΑΠ που δεν είναι πολιτικά φιλελεύθερος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από άλλο κόσμο ήρθες εσύ.
Χάλια μαύρα μπλόγκ, για πρόβατα μόνο.